- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Zwiększamy tempo, czy będzie 25k do końca roku ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Rafał napisał(-a):Ponoć lada dzień wróci wiosna, a nawet lato. Zmiany jednak nie tylko w naszej pogodzie majowej, ale również w zespole Nasz Orange. Wiecznie pogodna @Natalia postanowiła poszukać nowych wyzwań poza Orange. Serdeczne dzięki Natalia za Twój optymizm, nieocenioną pomoc i organizację I Zlotu Społeczności. Będzie nam Cię brakować i mamy nadzieję, że będziesz nas czasami odwiedzać nawet jako nie-pracownik 🙂
Choć Natalii często na NO nie spotykaliście, to ogromna część pracy „za kulisami” należała właśnie do niej i także dzięki niej NO to miejsce wygląda i działa tak, a nie inaczej. @Artur przejmie część obowiązków Natalii, więc będzie go nieco mniej w dyskusjach, ale ja, Mikołaj i Wiktor jesteśmy do Waszej dyspozycji i będziemy udzielać się zawsze, gdy to potrzebne, a nawet więcej 😉
Tym bardziej żałuję, że nie mogłem być na zlocie i na żywo poznać Natalii 😞
@Natalia ... powodzenia w nowym miejscu pracy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Rafał napisał(-a):
Ponoć lada dzień wróci wiosna, a nawet lato. Zmiany jednak nie tylko w naszej pogodzie majowej, ale również w zespole Nasz Orange. Wiecznie pogodna @Natalia postanowiła poszukać nowych wyzwań poza Orange. Serdeczne dzięki Natalia za Twój optymizm, nieocenioną pomoc i organizację I Zlotu Społeczności. Będzie nam Cię brakować i mamy nadzieję, że będziesz nas czasami odwiedzać nawet jako nie-pracownik 🙂
Choć Natalii często na NO nie spotykaliście, to ogromna część pracy „za kulisami” należała właśnie do niej i także dzięki niej NO to miejsce wygląda i działa tak, a nie inaczej. @Artur przejmie część obowiązków Natalii, więc będzie go nieco mniej w dyskusjach, ale ja, Mikołaj i Wiktor jesteśmy do Waszej dyspozycji i będziemy udzielać się zawsze, gdy to potrzebne, a nawet więcej 😉
@Natalia, ogromne podziękowania. To przyjemność współpracować z takimi profesjonalistami. Wpadaj do nas czasem i zobacz jak się rozwijamy 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Bez @Natalia świat Nasz Orange nie jest już taki fajny 🙂 Ech...szkoda, ale zaglądaj do Nas 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Czy ktoś to przeoczył, czy ja jestem już ślepy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Rafał napisał(-a):@burebusek czujny jak zawsze 🙂
@Rafał, zaskoczony tak bardzo byłem, że najpierw zrobiłem wycinek, a dopiero po tym, zalogowałem się na NO Fakt, ucieszyłem się, że to ja ustrzeliłem, bo @Anonim jest czujniejszy. Miałem powyłączane wcześniej wszystko z powodu burzy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim im cieplej tym ryzyko burz większe...
▬▬▬
►Edit: powyższe zdanie odnosi się do wątku przeniesionego do «Pogaduch» - Moderator Wiktor◄
a co do liczników dawno nic nie wklejałem to chociaż 22700 postów odnotuję, w końcu kolejna pełna setka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś