- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@Anonim Miałem właśnie teraz ten przypadek, że mnie samo zalogowało próbuje znaleźć prawidłowość jak to się zdarza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@Anonim, wydaje mi się, że nie ma żadnej reguły. Ja sądzę, że to przez majstrowanie z formułą funkcjonowania MO i NO się tak dzieje. @Anonim pamięta, jak mi się na ułamek sekundy pojawiał @Piotrek w lewej części ekranu i ten czasem dziwny spis treści serwisu (też czasami), który jednak był do uchwycenia, zaś ten pierwszy już nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@Anonimnapisał(-a)@Anonim Miałem właśnie teraz ten przypadek, że mnie samo zalogowało próbuje znaleźć prawidłowość jak to się zdarza.
@Anonim, właśnie trzasnąłem drzwiami i ciekawy jestem reakcji
Żadnego echa! 198 minut online i trzyma jak jasny gwint. Do tego to mają "moc uzdrowicielską", ale żeby w trosce o nasze bezpieczeństwo, przycisk Wyloguj działał zgodnie z jego przeznaczeniem, to już nie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@Wiktor, czy tam ktoś jeszcze...
Przypominam o problemie wylogowywania się z tego Forum.
Do dziś problem ten nie został jeszcze naprawiony.
Czy to w IE, czy w Edge, czy w Chrome - czy to w komputerze stacj., czy w laptopie, czy w smartfonie: problem występuje u mnie w postaci takiej, jak opisywali to moi przedmówcy w tym wątku.
Moim zdaniem:
po naciśnięciu przycisku 'Wyloguj' powinna pokazywać strona logowania do tego Forum, a nie jakaś "pusta" (bądź jakaś inna z Orange) strona.
Powinno też wystarczać jedno kliknięcie w ów przycisk, a nie kilka.
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@Ela12, to temat ciągle otwarty, ale jak trochę "poćwiczysz", to nie dosyć, że zerwie sesję, ale uwolni też od "rzepa"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@Piotrekk85 jedno i drugie nie wadzi, by problem definitywnie rozwiązać. ZUS, czy ePUAP mają sesję i przed bezczynnością jest komunikat, aby przedłużyć, lub zerwie. Można?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
Tak @Ela12... @Anonim 🙂
My również nie jesteśmy w 100% z takiego działania zadowoleni .
Mogę tylko napisać, że temat mamy na wokandzie, ale... Na dzisiaj żadnych konkretów nie jestem w stanie przekazać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
Najlepiej "zawisnąć" na sesji i nie wychodzić U mnie logowanie tylko po czyszczeniu przeglądarki W ostatnich dwóch tygodniach logowałem się może ze dwa razy. Lepsze to niż niedawne problemy z "wywalaniem" z NO, jak wspomniał @Piotrekk85
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wylogowanie z błędami
@mabud73, w dobrych poradach każą się wylogować dla własnego bezpieczeństwa. Ale nikt nikomu nie zabroni "wisieć" na sesji Gdyby np. był tak skuteczny mechanizm, jaki ma program antywirusowy Nortona, to automat sam by Ci otworzył stronę bez męczenia się z wpisywaniem danych. Nigdzie na kompie nie mam tylu zagadek z przyciskiem wyloguj, co w całym, rozbudowanym serwisie operatora. Pozostaje nie psioczyć i robić jak u Pawła i Gawła