- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usunięcie konta z Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli osoby nie posiadające usługi w Orange także mogą zakładać konta. OK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@t@mobile już usunięto Twój post i mój również?. Fajna ta nasza społeczność. Ta spontaniczna.
Edyt:.Przepraszam. Jeszcze nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85nie no reakcja kapitalna. Edytowałem już post, a doświadczenia mam właśnie takie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale jakie?
Dla mnie zespół Nasz Orange ma dużo cierpliwości i rzadko kasuje wpisy. Na innych forach tego typu już by dawno niektórzy dostali bana na stałe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przepraszam za porównanie, bo być może nie jest najtrafniejszym, ale rozumiem poniekąd Janusza. Powiedzenie:"psy szczekają, a karawana jedzie dalej" kojarzy mi się z psami łańcuchowymi. Bo pies, który uwolni się z więzów, jest tak zachłyśnięty wolnością, że nie śpieszno mu do szczekania. Dopiero będąc w psiej sforze, może być groźny. Wolność wyboru homo sapiens jest wyborem świadomym i mam nadzieję, iż nie jest to resentyment.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...". W wyniku tej dyskusji (dzięki, @Ron 🙂 ) przeanalizowaliśmy aktualne możliwości techniczne i wiemy już, że od strony technicznej nie jesteśmy w stanie przywrócić usuniętego (zamkniętego) konta. Odpowiadamy też na wątpliwości - w ciągu kilku dni zmienimy treść obok przycisku do zamykania konta na bardziej szczegółową:
Uwaga: Zamknięcie konta jest nieodwracalne. Jeśli zamkniesz konto:
- stracisz możliwość aktywnego korzystania z forum i kontaktowania się z innymi osobami
- wszystkie Twoje wiadomości prywatne zostaną usunięte, także ze skrzynek innych osób
- dodane przez Ciebie pomysły zostaną zamknięte bez realizacji
- napisane komentarze pozostaną na forum jednak nie będą podpisane Twoją nazwą użytkownika
- nazwa użytkownika zostanie zwolniona i inne osoby będą mogły jej użyć
- poziom, ranga i związane z nimi przywileje - przepadną bezpowrotnie
- będziemy tęsknić 🙂
Nie warto podejmować pochopnych decyzji. Jeśli myślisz o zamknięciu konta to napisz do dowolnej osoby z Zespołu Nasz Orange i opisz przyczyny. Postaramy się pomóc w rozwiązaniu problemów dotyczących forum. Jeśli jesteś świadomy konsekwencji, akceptujesz je i decydujesz, aby zamknąć konto - skorzystaj z przycisku poniżej.
P.S. Wydaje nam się, że temat został wyczerpany, a zaczęły się w nim pojawiać wątki offtopowe, więc zamykamy możliwość dodawania nowych odpowiedzi. Jeśli ktoś uważa, że temat powinien pozostać otwarty - niech wyśle uzasadnienie do dowolnej osoby z Zespołu Nasz Orange, a na pewno rozważymy ponowne otwarcie.
- « Poprzedni
- Następny »