- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
Myślał już ktoś nad dodaniem w statystykach, w profilu, ilości przyznanych polubień? Takie małe info dla własnego sumienia, bez konieczności zliczania...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73 wejdź w swój profil, nie widzisz? ja mam otrzymane i przyznane użytkownikowi... a łącznie, mhmm, czy potrzebne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiem @Misiek62 że są tabele, ale zbiorcze. Chodzi mi o dołożenie jednej linijki, sumy danych polubień w tabeli z ilością postów, polubień otrzymanych, rozwiązań i tematów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie, widać na profilu liczbę polubień i postów. Bynajmniej u mnie również tak jest. Co do sugestii zmian w Nasz Orange fajnie jakby licznik powiadomień automatycznie odświeżał się, bo w przypadku, kiedy jestem w innej karcie przeglądarki i nie zobaczę jak mi się wyświetli nowe powiadomienie w dolnym pasku po prawej stronie to nie widzę czy mam coś nowego oraz ogólnie ile nowych pojawiło się podczas czytania i komentowania wątków. Obecnie trzeba odświeżyć stronę ręcznie by ten licznik zaktualizował się, ale to tylko moja mała sugestia. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Matt55, co do Twojej sugestii, znalazłem do chroma (jeśli używasz tej przeglądarki) taki ciekawy dodatek "Easy Auto Refresh". Właśnie go pobieram i będę testował 🙂
@edit: krótkie zapoznanie się z powyższym dodatkiem i jest ok. Sam chyba będę używał tego narzędzia. Koniecznie trzeba tylko zmienić czas odswieżania z proponowanych 10sec na conajmniej 30, ponieważ przy 10sec nie zdążysz otworzyć nic w nowej karcie...no i oczywiście możliwość włączenia na dowolnych kartach...szkoda że wersja darmowa okrojona tylko do zmiany częstotliwosci odświeżania...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W takim razie też wypróbuję ten dodatek. Skoro sam odświeża to już zawsze lepiej niż jest teraz, a w sumie więcej ustawień i tak chyba nie trzeba. 🙂 Dzięki za sugestię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś dzisiaj nie tak z Nasz Orange, bo każde powiadomienie wyświetla mi się pod rząd kilka razy, nawet po odczytaniu. Chyba jakiś błąd pojawił się albo coś u mnie nie tak. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):... kolejny raz czytam że forum nieintuicyjne, nie wiadomo jak założyć nowy temat... Przypnijcie proszę instrukcję - opis - na samej górze w "ogłoszeniach" czy jak...
Qrdemol! 😞
A pisałem na samym początku że będą problemy z tym skryptem i żeby raczej zaadaptować któryś z gotowych skryptów forum.....
No cóż, krakałem, i nie jest mi wesoło....
Poczekajmy jeszcze aż samuraje uruchomią zapowiadane poprawki i korekty...
Będzie lepiej! 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Super, że dajesz znać, @Misiek62, mieliśmy to zrobić już jakiś czas temu, ale ciągle coś innego wpadało do zrobienia. Robi się! Dzisiaj będzie 🙂
+ mam pomysł 🙂 Ponieważ często zdarza się, że ktoś nie przeczyta zasad przed założeniem tematu to połączymy jedno z drugim i zobaczymy jak się będzie sprawdzać 🙂