- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim ja tam widzę w poprzednim Twoim poście że o mnie wspomniałeś, czyli "otagowałeś" miśka 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek62 napisał(-a):@burebusek ja tam widzę w poprzednim Twoim poście że o mnie wspomniałeś, czyli "otagowałeś" miśka 😉
@Misiek62, jak mi ktoś podpowie w końcu z tymi zrzutami, to pokażę, że jest inaczej. Bynajmniej ja nie widzę.
I Kolejna sugestia, jaka mi się nasunęła na przykładzie tematu "Sugestie, pomysły na zmiany w Nasz Orange" i "O byciu online i stylach dyskusji w Nasz Orange". W tym drugim licznik stron jest tylko na dole, zaś w pierwszym na dole i na górze. Czy zależy to od rangi tematu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur a gdyby tak zrobić tabelę, wykaz czy jak to tam sobie nazwiecie, z liczbą "rozwiązań", którą poszczególni użytkownicy mają przyznane - na wzór wykazu "popularnych" ... skoro skuteczność w tym zakresie jest niezwykle ważna dla rangi ...
PS. co z tym oznaczeniem dla grupy Orange Heroes? utknęło na produkcji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cierpliwości odnośnie oznaczenia Orange Hero, właśnie to ogarniamy, ale to więcej kodowania, niż się spodziewaliśmy, więc jeszcze nie ma. Wychodzimy z założenia, że lepiej nie pośpieszać programistów i dostać dopracowany produkt niż na szybko zrobić coś, co będzie wymagało wielu poprawek. Czekamy więc cierpliwie.
A co do rankingów osób, które dodają rozwiązania to planujemy na głównej stronie pokazywać osoby, które mają ich najwięcej na koncie (w ciągu np. ostatnich 30 dni):
Po kliknięciu "pokaż więcej" będzie strona z pełnym rankingiem, na którym każdy będzie mógł sprawdzić swoją pozycję 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Cierpliwości odnośnie oznaczenia Orange Hero, właśnie to ogarniamy, ale to więcej kodowania, niż się spodziewaliśmy, więc jeszcze nie ma. Wychodzimy z założenia, że lepiej nie pośpieszać programistów i dostać dopracowany produkt niż na szybko zrobić coś, co będzie wymagało wielu poprawek. Czekamy więc cierpliwie.
A co do rankingów osób, które dodają rozwiązania to planujemy na głównej stronie pokazywać osoby, które mają ich najwięcej na koncie (w ciągu np. ostatnich 30 dni):
Po kliknięciu "pokaż więcej" będzie strona z pełnym rankingiem, na którym każdy będzie mógł sprawdzić swoją pozycję 🙂
O to mi chodziło 😉 @Artur a z oznaczeniem, spoko, tak tylko przy okazji spytałem 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem dzisiaj powiadomienie o osiągnięciu nowej rangi. Fajnie, tylko po co dwoma kanałami - raz wiadomość na priv, dwa - w powiadomieniach? To że się nieznacznie różnią treścią nie ma chyba znaczenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Domator napisał(-a):Dostałem dzisiaj powiadomienie o osiągnięciu nowej rangi. Fajnie, tylko po co dwoma kanałami - raz wiadomość na priv, dwa - w powiadomieniach? To że się nieznacznie różnią treścią nie ma chyba znaczenia.
Chyba trzeba tym zainteresować @Piotrek, albo @Natalia, @Ana, @Artur, @Mikołaj ... 5 wystarczy 😉
Co myślicie Zespole, czy takie dwudrożne powiadomienie tu w obszarze forum, jest konieczne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mikołaj ja się tylko wciąłem... ale rozumiem, że dyskusja trwa w Zespole - jak to zmienić, mam rację?