- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
NO nie pozwala mi się wylogować
Chwilowo mam wolne, ale to się już kończy, raczej nie zaistnieje na NO w Herosach czy czym innym, tak poza tym pomaganie spok, ale czasem się człowiek sparzy, czy stara się a drugi to zlewa, ja mam 50 zaliczoną, to nie dla mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, dlaczego na każdym niemalże kroku podkreślasz swój wiek i jest w Tobie jakaś bariera? Z moich obserwacji, (chyba, że są userzy, którzy ukrywają swój wiek) najstarszym jest @Jozefg. Popatrz, jak dumnie pyk, pyk, pyk fajeczkę dmucha. Ja też już jestem wapniakiem, co to na worku siedzi i sznurkami się bawi (młynarz ). Weź się w garść i używaj życia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Arturnapisał(-a)Nie ma problemu, wrzucaj gdzie chcesz, abyśmy tylko i my mogli obejrzeć. Cieszę się, że znajdziesz chwilę, aby to nagrać, dzięki temu jest większa szansa, że dojdziemy do tego w czym jest problem.
Nie mam pewności czy coś to pomoże już wielokrotnie rozmawiałem z @Piotrek w tej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ArturJak widzisz to nie tylko ja mam taki problem ale też @Anonim @Anonim za jakiś czas podeśle ci linka PW
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wczorajsze, ostatnie próby użycia przycisku Wyloguj zakończyły się pomyślnie za pierwszym razem. Jeżeli stanie się to normą, ja nie będę naciskał.
@Artur, za szybko pochwaliłem, stąd ten dopisek. Jestem po pierwszej próbie dotknięcia przycisku Wyloguj. Jak opublikuję, będzie druga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1. Mam otwarte JEDNO okno przeglądarki, JEDNĄ kartę z Nasz Orange.
2. Klikam "trzy kropki" w prawym górnym rogu i wybieram Wyloguj.
3. Trafiam na biały ekran zamiast na stronę główną.
4. Wpisuję w pasku adresu nasz.orange.pl, otwiera się strona główna i widzę, że jestem zalogowany.
Tak to wygląda? vdsl2 w końcu nie chciał pokazać jak to u niego wygląda, więc może ktoś inny będzie mógł? Np. za pomocą zrzutów ekranu krok po kroku zgodnie z powyższym? burebusek?
irek?
Pamiętajcie, że jeśli macie otwarte więcej niż jedno okno/kartę z Nasz Orange to pliki tymczasowe mogą przetrzymać dane logowania, więc wylogowanie w jednej karcie może być nieskuteczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jasne, na numer telefonu jeden raz pojawił się komunikat, że nie jest zarejestrowany i mogę założyć nowe konto. Na login sugestię żeby skontaktować się z BOK. Przy n-tej próbie, po chwili przerwy dało możliwość odzyskania, a tak na prawdę zmiany hasła. Więc ustaliłem nowe (tak mnie się wydaje, sprawdzę w domu czy to co pamięta przeglądarka będzie prawidłowe).
@Artur wylogowanie nr 2. Od razu strona startowa z ramką:
Witaj, Masz pytanie? Pomysł?
A może lubisz pomagać innym?
Zaloguj się danymi do konta Mój Orange, a jeśli nie masz jeszcze konta wypełnij krótki formularz.
Update 2. Testy robiłem na WIN10, przeglądarki Chrome i Firefox.