- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy tak się robi , przez pół roku nie mogłem wejść na forum ,nic nie pomagało , resety itd.
- Jakaś awaria forum -dobrze awarie się zdarzają
- Uciszenie ludzi - nie tak panowie
Wsyd
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @STARYWYGA
Oprócz wymienionych powyżej rad to jeśli miałeś problemy z logowaniem na forum NO to mogłeś też napisać do Zespołu NO poprzez adres e-mail NaszOrange@orange.com opisując dokładnie problem. Zespół NO z pewnością pomógł by rozwiązać Twój problem 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przez pół roku byłem zablokowany na forum
@STARYWYGA trzeba było założyć drugie konto i skontaktować się z moderatorami forum NO. Problem przywrócenia konta byłby szybko przywrócony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@STARYWYGAnapisał(-a)
...
Wsyd
No. Powinieneś się wstydzić że przez pół roku nie przyszło Ci do głowy zapytać kogoś z obsługi forum o przyczynę problemów i pomoc. Miałbyś sprawę wyjaśnioną w pięć minut i nie musiałbyś żadnych insynuacji upubliczniać. A tak to faktycznie wstyd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 słuszna uwaga..strach pomyśleć co by było przy zablokowaniu konta w banku...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak tylko ja kiedyś tez miałem konto ,ech a mnie uczyli ze za multi konto masz bana
zadzwoń do mnie w poniedziałek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@STARYWYGA to prawda, nie można mieć multikont. Jeśli nie możesz odzyskać swojego poprzedniego konta, to jedyny kontakt z moderatorami na forum, jest założenie nowego konta. Po pozytywnym odzyskaniu swojego poprzedniego, pomocnicze konto usuwasz i sprawa załatwiona.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @STARYWYGA
Oprócz wymienionych powyżej rad to jeśli miałeś problemy z logowaniem na forum NO to mogłeś też napisać do Zespołu NO poprzez adres e-mail NaszOrange@orange.com opisując dokładnie problem. Zespół NO z pewnością pomógł by rozwiązać Twój problem 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @STARYWYGA - sprawdziliśmy i nie potwierdzamy, ażeby Twoje konto zostało przez nas zablokowane/zbanowane. Szerzej napisałem w PW - w wolnej chwili odpisz - wyjaśnimy sprawę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisałem. Totalny bajzel z kontami, pora to naprawić. A za pomówienia, cóż tak tylko zdawało.