- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
jak dla mnie, konkursy na fejsie ciężko wypatrzyć w masie różnych narzekań klientów... ale przy okazji... czy byłoby problemem, żebyśmy tu na NO mieli linka do oficjalnego profilu OPL, bo z kliknięcia ikony w obszarze "zobacz nas" (u dołu strony) przeniosło mnie do angielskojęzycznego profilu.. jak mniemam "centralnego"...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor mi przypomniał (wyodrębniając do nowego tematu) mój problem z otwieraniem profilu OrangePolska na Facebook'u ... więc powalczyłem jeszcze i znalazłem rozwiązanie!!!
W pasku menu strony (profilu) Orange jest, tak jak u innych firmowych: "Lubisz to!; Obserwowanie; Udostępnij" - pod linkiem "Udostępnij" jest ogólna informacja, która brzmi: "Zobacz stronę dla innego kraju/regionu
Tak więc ustawiłem sobie OrangePolska 😄
Update. drobne korekty językowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z linkiem na Nasz Orange do oficjalnego profilu OPL na fejsie
... @Misiek62, odsyłacz przenosi na funpage Orange Polska ...wiem! Pewnie ciacha Ci się rozsypały 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiecie Mark nas wszystkich śledzi niczym wielki brat. To też zależy od ustawień językowych przeglądarki, IP czy wersji fb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mabud73, albo ich "za dużo przyjąłem" .. dzięki za pomysła 🙂 co do przyczyny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85, ja raczej jestem polskojęzyczny ... i w przeglądarce i na FB... IP też mam z polskiej puli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A spróbuj otworzyć w incognito, @Misiek62, bo potwierdzam to, co mówią Koledzy wyżej - fanpage jest wspólny dla wszystkich krajów Orange, a to czy trafiasz na Orange Polska czy inny kraj zależy od ustawień przeglądarki/Twoich ustawień na Fb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):
A spróbuj otworzyć w incognito, @Misiek62, bo potwierdzam to, co mówią Koledzy wyżej - fanpage jest wspólny dla wszystkich krajów Orange, a to czy trafiasz na Orange Polska czy inny kraj zależy od ustawień przeglądarki/Twoich ustawień na Fb.
To chyba Chrome mi psoci, bo nawet 'inkoguto' dało główny - międzynarodowy, a Firefox nie 🙂 - pewnie dlatego że pod XP ... nienajnowsza wersja itd. itp.
Ale wiesz, nie wszyscy działaja pod najnowszymi systemami choćby od 7-ki , 8-ki okienkowej rozpoczynając a na 10-ce kończąc...
Kurcze... to chyba jednak coś z moim profilem na fejsie ... nawet pod 10-ką na chromie daje mi ogólną stronę, bo na innych użytkownikach daje Orangepolska...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62: wpisz we chrome taki adres: chrome://settings/languages
Jaki język masz u samej góry? anglowy czy pl?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mhmmm, @Piotrekk85 jak pisałem jestem raczej polskojęzyczny - patrz obrazek...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor mi przypomniał (wyodrębniając do nowego tematu) mój problem z otwieraniem profilu OrangePolska na Facebook'u ... więc powalczyłem jeszcze i znalazłem rozwiązanie!!!
W pasku menu strony (profilu) Orange jest, tak jak u innych firmowych: "Lubisz to!; Obserwowanie; Udostępnij" - pod linkiem "Udostępnij" jest ogólna informacja, która brzmi: "Zobacz stronę dla innego kraju/regionu
Tak więc ustawiłem sobie OrangePolska 😄
Update. drobne korekty językowe.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »