- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Nie no, spoko. podoba mnie się nowa szata, ten pływający pasek z logo i info o użytkowniku. Tak jasno, wręcz świetliście.
Tylko jak za mocno przesunąłem okno do góry, to nasunął mi się na okienko edycji posta 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Wyszukiwarka... to grubsza sprawa. Szuka we wszystkich postach, także w tematach, już się zastanawiamy jak wyświetlać takie wyniki.
@Misiek62, a ta edycja została zasłonięta w wersji mobilnej czy desktop? Jaka rozdzielczość/urządzenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Ślicznie 🙂 Znajome widoki ze zlotu 😉 Potwierdzam zdanie @Misiek62, że przez pływający pasek ciasno się robi podczas pisania/edycji postu na mobilnej 🙂
Zniknęła też ścieżka/mapa gdzie aktualnie się znajdujemy, ale niuans...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
A @mabud73 nie możesz schować górnego paska adresu? U mnie wygląda tak, więc jest więcej miejsca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Artur napisał(-a):
@Misiek62, a ta edycja została zasłonięta w wersji mobilnej czy desktop? Jaka rozdzielczość/urządzenie?
Desktop, kurcze rozdzielczości teraz nie sprawdzę, ale chyba nie ma to znaczenia, bo pasek sobie wisi - niezależnie od reszty okna, więc rozdzielczość jest sprawą wtórną, (mam raczej pod max możliwości, okularki pomagają a na ekranie jest więcej). Co do zasady nie robiłbym z tego problemu, niech sobie "pisarz" zjedzie okienkiem niżej.
Edition w słuchawce.. 1.Pływający pasek czasem nie nadąża jak szybko przewijam. 2.podoba mnie się komunikat który pojawił się w telefonie gdy wybrałem "edytuj posta" kurcze ale w trybie mobilnym nie mogę załączyć obrazu -zrzutu.
Edition 2 w domu. Tryb w telefonie zmieniony, dodam zrzut. I jeszcze drugi z komunikatem jaki pojawił mi się w telefonie gdy w Chrome włączyłem ustawienia jak na komputer. Fatalnie wszystko się chowa, przez te zrzuty nie widzę co piszę ( bez okularów).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Uchwyciłem z ciekawości wyszukiwanie od wpisania pierwszej spółgłoski b i oprócz sugestii z pogrubieniem, wyskoczyły nie związane z w/w. Nie brnąłem dalej, bo pogaduchy np., tak jak wspomniał @Piotrekk85, wrzuciły kilkukrotnie ten sam wyraz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@mabud73, rzeczywiście w niektórych telefonach klawiatura ekranowa zajmuje prawie pół ekranu i to może być problem. Po przesunięciu strony do góry pasek adresu powinien zniknąć jak u @Piotrekk85 (to chyba zależy od przeglądarki). Dodatkowo widzę, że u Ciebie pole wprowadzania tekstu zajmuje 3/4 ekranu, a powinno mieć tylko małe ramki po bokach. Jaki to telefon?
@Misiek62, co do pływającego paska to obawiam się, że opóźnienie wynika z szybkości pracy urządzenia i niezbyt tu możemy bardziej optymalizować.
@Anonim, wyszukiwarka podpowiada nawet po jednej literze i przeszukuje nie tylko tytuły, ale i treści postów. Gdy wpisałeś "b" wyświetliły się linki do najnowszych postów, które zawierają tę literę. Po prostu wpisuj od razu więcej, np. całe słowo i nie będzie problemu.
@Anonim, odnośnie różnicy pomiędzy widokiem na komputery a mobilnym to chyba nie bardzo zrozumiałem... Co masz na myśli? Elementy na stronie zawsze muszą dostosowywać się do rozdzielczości ekranu, więc w zależności od urządzenia będą układać się inaczej...