- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej
Przez pierwszą połowe meczu zarówno Hiszpanie jak i Argentyńczycy grali ostrożnie. W drugiej połowie Hiszpanie zaczęli przejmować inicjatywę podkręcać tempo. W tym meczu nie podobała mi się gra Argentyny była ona cały czas w defensywie i nie potrafiła wypracować żadnej akcji aby zagrozić bramce Unaia Simoniego. W dogrywce Hiszpania strzeliła gola na wagę na wagę pucharu Mistrzostw Świata, przełamała mur obrony Argentyny Szkoda mi Argentyny, ponieważ zwycięstwo w finale Mistrzostw Świata byłoby dla Argentyny i Lionela Messiego świetnym uwiecznieniem zakończenia kariery piłkarskiej przez Lionel Messiego 🙂 W finale Mistrzostw Swata kibicowałem zarówno Argentynie jak i Hiszpanii 😎
Jeśli nie będzie to przeszkadzać Zespołowi NO i osobom które brały udział w zabawie to proponuje aby każdy kto brał udział w tej zabawie otrzymał na swoim profilu odznakę ze brał udział w tej zabawie 🙂
Miłego dnia 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mistrzostwa szybko minęły. Gratulacje dla wszystkich uczestników zabawy w typowanie ⚽⚽⚽
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
He he he takie zasłużone, że ostatni trafiony wynik, to chyba był w fazie grupowej 😁
A z ogłoszeniem wyników i miejsc w naszej tabelce, to czekam na @Wojciecha 🙂
Tego czego jestem pewny to to, że @arthur był najlepszy i również mu gratuluję. Tak jak i reszcie oczywiście, bo super się razem typowało i z powodu tej małej rywalizacji też inaczej przeżywało się mecze. Poranek rozpoczynałem zawsze od sprawdzenia wyników z nocy 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnie podsumowanie. Szkoda, że to już koniec 😐 W każdym razie poniżej wyniki❗
Najlepszy okazał się @arthur, który zdecydowanie odskoczył wszystkim. Bardzo bliska była walka pomiędzy @Michał oraz @Glut. Gratulacja dla najlepszej trójki i wszystkich pozostałych 💎
|
Nick |
Punkty |
| arthur | 254 (+3) |
| Michał | 202 (+1) |
| Glut | 197 (+0) |
| Wojtek | 189 (+3) |
| artur912 | 185 (+3) |
| Pablo5 | 172 |
| Zeusek | 46 (+3) |
| Wiktor | 3 |
| atlas_cudow | 1 (+1) |
| Bartłomiej | 0 |
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech będzie dla wszystkich co uczestniczyli w typowaniu pamiątkowa odznaka ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »