Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 717
  • 4143
  • 12

Francja - Anglia 4:6 niestety nikt nie trafił

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3275
  • 13844
  • 133

Wczorajszy mecz był swietnym meczem. Pierwsza połowa absolutna dominacja Anglii i wynik 4:0 dla Anglików. Natomiast druga połowa pierwsze  20 minut pościg Francuzów i bezradność Anglików. Końcówka meczu była wymiana ciosów pomiędzy Anglią a Francją. Bramkę na wagę brązu dla Anglików strzelił Bellingham. Ostateczny wynik mecz to Francja vs Anglia 4:6

Kylian Mbappe we wczorajszym meczu postawił wysoką poprzeczkę Lionelowi Messiemu. Zobaczymy czy uda się Messiemu pokonać tą poprzeczkę 🙂

Dzisiejszym mecz finałowy równiez zapowiada się ciekawie 

Pozdrawiam 🙂

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 838
  • 4899
  • 35

Odrobinę przesadzę, ale dla mnie to była parodia meczu w sensie rozrywkowego meczu pokazowego a nie walka o medal. Cieszy natomiast wynik, bo od początku nie kibicowałem reprezentacji francuskiej przedstawianej jako najlepsza na świecie. A niepozwolenie zagrania Ngolo Kante na zakończenie kariery to ogromny disrespect dla tego znakomitego piłkarza. 

Dziś mam nadzieję, że emocje będą nie mniejsze niż podczas poprzedniego finału Francja - Argentyna. 

Tradycyjnie od zawsze sympatyzuję z reprezentacją Argentyny, która wykazuje się niezwykłą determinacją i gotowością podejmowania ryzyka, bo jak przychodzi odrabiać straty to trener robi odważne zmiany, a nawet środkowi obrońcy idą sobie do ataku, co prawie wykorzystał Egipt któremu jednak zabrakło jakości, a czego nie chciała wykorzystać Anglia. Ale bardziej zasługuje na wygraną Hiszpania zwłaszcza po tym w jakim stylu zdominowała Francję. Dla mnie każdy wynik możliwy

Hiszpania - Argentyna2 - 1

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2395
  • 11077
  • 74

Zgadzam się z @arthur . Wczorajszy mecz zostawił pytanie "Po co mecz o 3 miejsce, skoro nikomu na nim nie zależy?

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 717
  • 4143
  • 12

Hiszpania - Argentyna2 - 1

Zespół Nasz Orange
  • 3425
  • 15160
  • 74

To dzisiaj dali popalić 😄 Spokojnie można powiedzieć, że działo się 😎

Nick

Punkty
arthur 251 (+0)
Michał 201 (+0)
Glut 197 (+0)
Wojtek 186 (+3)
artur912 182 (+0)
Pablo5 172 (+0)
Zeusek 43
Wiktor 3
Bartłomiej 0

To przed nami dzisiaj finał:

Argentyna - Hiszpania  

Mój typ:

Argentyna - Hiszpania 1-3

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3275
  • 13844
  • 133

Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz finałowy pomiędzy Hiszapnia a Argentyną uwazam że wygra go Hiszpania 

Typuje wynik 

Hiszpania vs Argentyna 3:2

Miłego wieczoru 🙂

Pozdrawiam 🙂 

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 1373
  • 6313
  • 49

Hiszpania vs Argentyna 4:2

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4163