Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej

Zespół Nasz Orange
  • 3383
  • 14653
  • 73

0579-football-team.png

Panie i Panowie, kto będzie oglądać wszystkie mecze mistrzostw? 🤔 Może zabawimy się w typowanie wyników? Tej nocy mamy:

Mecz

Wynik

Meksyk - Republika Południowej Afryki

Korea Południowa - Czechy

Dla ułatwienia tabelka 🙂 Zwyczajnie sobie skopiujcie i wpisujcie wyniki

I teraz pytanie do was

Na pewno zwierzęta z różnych zoo na świecie będą też typować. Czy może zaprzęgniemy jakieś AI i będziemy wrzucać jej wyniki? Co o tym myślicie?

40 ODPOW. 40

Zespół Nasz Orange
  • 646
  • 8018
  • 40

Pogaduchy 4.0

To ja pierwszy

Mecz

Wynik

2:0

1:0

Czesi przegrają bo dla nich będzie 4 rano 🙂

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2165
  • 9587
  • 72

Pogaduchy 4.0

Ja myślę

Mecz

Wynik

3:1

0:2

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 738
  • 3952
  • 31

Pogaduchy 4.0

Wszystkich nie obejrzę i nie tylko ze względu na godziny meczów. Niestety rozbudowana formuła sprawia, że jest za dużo zespołów "piątoligowych". Emocje będą dopiero od drugiej rundy playoff. A zwykle oglądałem prawie wszystkie mecze, nie licząc mistrzostw sprzed już ładnych paru lat, które zostały widzom "ukradzione" i zakodowane 

Mecz

Wynik

3 - 1

2 - 0

• 2165
  • 9587
  • 72

Pogaduchy 4.0

@arthur  zgadzam się z "tą piątą ligą" niestety w wieku sportach tak jest jeśli chodzi o imprezy mistrzowskie 😞

Zespół Nasz Orange
  • 646
  • 8018
  • 40

Pogaduchy 4.0

E tam, kiedy jak nie teraz jest szansa zobaczyć zespół Curacao 🙂 Szkoda jednak, że nie przeciwko Polsce.

Swoją drogą, powiadacie że piąta liga, hmm to w takim układzie gdzie my jesteśmy? 🙄 Tak wiem to wynika z przydziału odpowiedniej ilości miejsc dla różnych Konfederacji - ale jednak.

• 2165
  • 9587
  • 72

Pogaduchy 4.0

@Michał  nie chcę nikogo usprawiedliwiać, ale IMHO w meczu ze Szwecją sprawiedliwości nie było.

Zespół Nasz Orange
  • 646
  • 8018
  • 40

Pogaduchy 4.0

Można to było wcześniej załatwić i nie byłoby rozmowy o Szwecji. 

• 2165
  • 9587
  • 72

Pogaduchy 4.0

@Michał  jasne, że można było, tylko niestety wszystkim zainteresowanym bardziej zależało na kolegach i układach😔

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 738
  • 3952
  • 31

Drużyn jest za dużo. Wybranie takiej rozbudowanej formuły uzupełniając skład kluczem kontynentalnym i de facto kosztem mocniejszej Europy jest błędne z punktu widzenia widowiska. Kiedyś z przyjemnością można było pokibicować jakiejś exotic reprezentacji w starciu z mocarzem, a teraz to będą jedne z wielu "ogórków" w turnieju. Curacao to niestety sztuczna reprezentacja złożona z graczy urodzonych poza "ojczyzną". Brak awansu Polski chluby nie przynosi, ale też biorąc pod uwagę kto awansował i konkurencji w Europie widać, że eliminacje dla Europy nie były sprawiedliwe. No i co mają powiedzieć Włosi, którzy nie jadą na trzecie mistrzostwa z rzędu...