Forumowe typowanie MŚ '26 w piłce nożnej

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3277
  • 13879
  • 133

Przez pierwszą połowe meczu zarówno Hiszpanie jak i Argentyńczycy grali ostrożnie. W drugiej połowie Hiszpanie zaczęli przejmować inicjatywę podkręcać tempo. W tym meczu nie podobała mi się gra Argentyny była ona cały czas w defensywie i nie potrafiła wypracować żadnej akcji aby zagrozić bramce Unaia Simoniego. W dogrywce Hiszpania strzeliła gola na wagę na wagę pucharu Mistrzostw Świata, przełamała mur obrony Argentyny  Szkoda mi Argentyny, ponieważ zwycięstwo w finale Mistrzostw Świata byłoby dla Argentyny i Lionela Messiego świetnym uwiecznieniem zakończenia kariery piłkarskiej przez Lionel Messiego 🙂 W finale Mistrzostw Swata kibicowałem zarówno Argentynie jak i Hiszpanii 😎

Jeśli nie będzie to przeszkadzać Zespołowi NO i osobom które brały udział w zabawie to proponuje aby każdy kto brał udział w tej zabawie otrzymał na swoim profilu odznakę ze brał udział w tej zabawie 🙂

Miłego dnia 🙂

Pozdrawiam 🙂

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2406
  • 11162
  • 74

Zabawa była fajna moje gratulacje dla Wszystkich uczestników forumowej zabawy. @arthur  to prawdziwy "Forumowy znawca futbolu" 🥇 @Michał  zasłużone drugie miejsce 🥈

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 843
  • 4942
  • 35

Mistrzostwa szybko minęły. Gratulacje dla wszystkich uczestników zabawy w typowanie 

Zespół Nasz Orange
  • 725
  • 8967
  • 43

He he he takie zasłużone, że ostatni trafiony wynik, to chyba był w fazie grupowej 😁
A z ogłoszeniem wyników i miejsc w naszej tabelce, to czekam na @Wojciech🙂
Tego czego jestem pewny to to, że @arthur był najlepszy i również mu gratuluję. Tak jak i reszcie oczywiście, bo super się razem typowało i z powodu tej małej rywalizacji też inaczej przeżywało się mecze. Poranek rozpoczynałem zawsze od sprawdzenia wyników z nocy 😊

Zespół Nasz Orange
  • 3426
  • 15179
  • 74

Ostatnie podsumowanie. Szkoda, że to już koniec 😐 W każdym razie poniżej wyniki

Najlepszy okazał się @arthur, który zdecydowanie odskoczył wszystkim. Bardzo bliska była walka pomiędzy @Michał oraz @Glut. Gratulacja dla najlepszej trójki i wszystkich pozostałych 💎

Nick

Punkty
arthur 254 (+3)
Michał 202 (+1)
Glut 197 (+0)
Wojtek 189 (+3)
artur912 185 (+3)
Pablo5 172
Zeusek 46 (+3)
Wiktor 3
atlas_cudow 1 (+1)
Bartłomiej 0

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 719
  • 4163
  • 12

@Wojciech będzie dla wszystkich co uczestniczyli w typowaniu pamiątkowa odznaka ?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 170
  • 1488
  • 1

@arthur, moje gratulacje:

2469d12f-71f1-4206-939d-a04b4193a8b2-1_all_138.jpg

Gratulacje dla wszystkich uczestników.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3277
  • 13879
  • 133

Gratuluje TOP3 czyli @arthur @Michał i @Glut 👏👏  oraz wszystkich uczestnikom biorących udział w zabawie @Wojciech @artur912 @Zeusek @Wiktor @atlas_cudow @Bartłomiej 👏👏

Miłego dnia 🙂

Pozdrawiam 🙂

Zespół Nasz Orange
  • 725
  • 8967
  • 43

@artur912 napisał(-a)

@Wojciech będzie dla wszystkich co uczestniczyli w typowaniu pamiątkowa odznaka ?

Wojciechem nie jestem, ale się wypowiem 😎

Nie przewidywaliśmy żadnych gratyfikacji w związku z tą zabawą i raczej nic w tym temacie się nie zmieniło. Przedyskutujemy to jeszcze i jeśli będzie inna decyzja na pewno ją przedstawimy.

Swoją drogą @einsiedler musimy chyba zagospodarować jakiś etat dla grafika w zespole i będziesz przygotowywał laury na awatary 😉 W sumie trzeba wymyślić jakaś lepszą nazwę niż obwoluta albo laur 😁

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 170
  • 1488
  • 1

@Michałnapisał(-a)

@artur912napisał(-a)

(...)
W sumie trzeba wymyślić jakaś lepszą nazwę niż obwoluta albo laur 😁

Nie będę podsuwał nazw niemieckich,... ale takie coś, z takim czymś, lecz bez takiego czegoś dla owego wygranego też ujdzie, ważne, że cieszy oko i radochę daje przy tej szarej rzeczywistości, bo dobrze być z pomarańczową społecznością.