- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi czego dotyczą się te opłaty, które zostały pobrane mojej cioci z konta (chodzi o sekcję pozostałe)? Ma zetafona i klasyczny telefon, który nie ma dostępu do internetu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powodem są zapewne zamówienia w ramach usługi Zamów z Orange - mogą to być np. utwory, tapety czy inne produkty dostępne na stronie orange.pl albo innych stronach czy aplikacjach. Aby je zablokować, jak wspomina @Piotrekk85, wystarczy założyć Blokadę na usługi elektroniczne. W Orange założenie jak i korzystanie z takiej blokady jest bezpłatne (nie jest ona częścią blokady usług premium).
Inna możliwość jest taka, że to SMS-y MT (prenumeraty płatnych SMS-ów przychodzących) - nie wiemy kiedy dokładnie założyłeś blokady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za co pobiera pieniądze?
Dokładniejsze informacje uzyskasz kierując zgłoszenie na BOK przez Mój Orange lub dzwoniąc na infolinię 510100100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za co pobiera pieniądze?
@Piotrekk85 wiesz co jest najdziwniejsze? Jakiś czas temu uruchamiałem wszystkie blokady jakie są dostępne, a mimo to dalej jej wyżera kase z konta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za co pobiera pieniądze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za co pobiera pieniądze?
Ale i tak proponuję uzyskać potwierdzenie przez BOK co naprawdę pobierało środki. Bo pewności na 100% nie mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za co pobiera pieniądze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powodem są zapewne zamówienia w ramach usługi Zamów z Orange - mogą to być np. utwory, tapety czy inne produkty dostępne na stronie orange.pl albo innych stronach czy aplikacjach. Aby je zablokować, jak wspomina @Piotrekk85, wystarczy założyć Blokadę na usługi elektroniczne. W Orange założenie jak i korzystanie z takiej blokady jest bezpłatne (nie jest ona częścią blokady usług premium).
Inna możliwość jest taka, że to SMS-y MT (prenumeraty płatnych SMS-ów przychodzących) - nie wiemy kiedy dokładnie założyłeś blokady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za co pobiera pieniądze?
A Twoja Ciocia nie dostaje dziwnych smsów? skorzystanie z usług premium czy elektronicznym na pewno skutkuje późniejszym smsem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś