- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, od 14 czerwca szczycicie się Państwo utrzymaniem pakietów dostępnych w Polsce również w krajach Unii Europejskiej. Niestety jak zdążyłem zauważyć dotyczyć ma to tylko umów abonamentowych. Czy dobrze zrozumiałem - jeśli przyznaliście mi pakiety internetu i rozmów bez limitu na kartę to będą one obowiązywały tylko w Polsce? Czy jeśli miałbym abonament pakiety obowiązywałyby również w Unii Europejskiej? z poważaniem Klient
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@TomekBu, @roamlikeatold Dyskusja w temacie zakończył się tak naprawdę przed wprowadzeniem ostatecznych ustaleń, więc dla porządku podrzucam tutaj ten link, zwrócicie uwagę zwłaszcza na niebieskie wpisy, dla mnie wyglądają jak spełnienie waszych postulatów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety w roamingu na karte
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgodnie z założeniami jeżeli w ramach abonamentu są dostępne pakiety minut, SMS, MMS czy nielimitowane rozmowy lub SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci komórkowych w kraju, to będą one wykorzystywane również w Strefie 1 w Roamingu.
Jeśli chodzi o kartę tutaj jest cennik:
http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary2/2006016/4108320855.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jeśli przed 15 czerwca wykupie pakiet darmowych rozmow i internetu w polsce i wyjade za granice do strefy 1 to czy po 15 bede mogł z niego normalnie korzystać bedąc tam wcześniej? Czy aktywacja tych samych pakietów za granica jest mozliwa?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie z czasem się to zmieni może nawet szybciej niż myślimy. I tak nie jest źle
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@GoOn
może warto by było rozważyć oznaczenie wpisu przez │→ Zaakceptuj jako rozwiązanie│, który Twoim zdaniem okazał się najbardziej przydatny ? Gorąco Cię do tego zachęcamy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, ale nie dostałę jasnej odpowiedzi. Czyli klienci jak ja mający usługę na kartę zostają potraktowani jako klienci "drugiej" kategorii? Mam pakiety i nie będę mógł z nich skorzystać za granicą (inzcej niż w abonamencie)? Moje pytanie jest dlaczego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »