- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet jest aktywny, ale nie działa.
► W temacie doprecyzowano etykiety - Moderator Wiktor ◄
@edit. Od kilku miesięcy za granicą używałam pakiet "Rozmowy i SMSy bez limitu" odnawiany co miesiąc. Wszystko świetnie działało, rozmowy oraz smsy nie obciążały konta.
Od jakiegoś czasu spostrzegłam się, iż pieniądze za dzwonienie i SMS'y znikają z konta, mimo iż pakiet jest aktywny.
Czy ktoś miał podobną sytuację?
Czy mogę w takiej sytuacji żądać od Orange zwrotu pieniędzy za pakiety oraz za wykorzystane środki z konta, które powinien owy pakiet pokryć?
@Edit. Doczytałem kilka tematów niżej o jakichś zmianach od 18.06. Dlaczego operator nie poinformował o tym? Codziennie dostaję spam o różnych bzdurach, ale o istotnych rzeczach, takich jak płaceniu za coś, za co wcześniej się nie płaciło nie ma ani słowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@asdzxc, o jakich zmianach piszesz i podaj dokładna usługę z jakiej korzystasz ??
Usługa Rozmowy i SMSy bez limitu w wersji cyklicznej odnawia automatycznie po upływie 31 dni pod warunkiem posiadania odpowiednich środków na pobranie za usługę.
W przypadku braku środków na Koncie Głównym Usługa nie zostanie automatycznie odnowiona. Przez pierwszych 5 dni od zakończenia ostatniego cyklu będzie weryfikowany stan Konta Głównego i ponawiana próba odnowienia Usługi. Po tym okresie Usługa zostanie wyłączona, a Abonent zostanie o tym poinformowany SMS-em. Abonent może ponownie włączyć Usługę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powtarzam, że pakiet JEST AKTYWNY. Specjalnie doładowałam konto, aby pakiet mógł się aktywować i tak też się stało.
O zmianach tych :
Aczkolwiek widzę, iż nie napomniałam w temacie, że korzystam z pakietu w roamingu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@asdzxc, to wypada napisać, że korzystasz z usług w Roamingu, a nie w kraju.
Może warto pomyśleć o Rozmowy i SMSy bez limitu + GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, mój błąd.
Co nie zmienia faktu, że operator NIE POINFORMOWAŁ mnie o tym w żaden sposób, żaden. Play i inne sieci potrafiły wysyłać sms'y z ostrzeżeniem z dużym wyprzedzeniem o zmianach cenowych, a tutaj nic.
Ale spam o promocjach i bzdurach mam cały czas.
@Ron, dlaczego proponujesz mi pakiet, który jest prawie identyczny, a jedynie dodaje kilka GB internetu? Nadal muszę zapłacić za niego 25zł, a potem i tak muszę płacić za sms'y oraz rozmowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proponuje pakiet z dodatkowymi GB.
Co do Roamingu, niestety zmiany dotyczą klientów na kartę:
Klienci ofert na kartę będą korzystać z roamingu w UE po cenach krajowych jak dotychczas z dodatkową opłatą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam! Mam problem. Doladowalam sobie konto i włączyłam cykliczne sms bez limitu do wszystkich sieci, i nie działają, zaczęło pobierać Mi z konta. Proszę coś z tym zrobic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam! Doladowalam sobie konto i zrobiłam rozmowy bez limitu do wszystkich w Orange, i pakiet byl aktywny, bo przyszła wiadomość, że jest. Pisałam sms i nagle okazuje się, że z konta Mi pożera, a miałam pakiet włączony. Nic nie działa. Proszę o pomoc.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »