- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Moja skarbonka też ma termin w 2021... Szkoda, że przy okazji jej wycofania nie zmieniono daty klientom którzy mają jej ważność dłuższą niż 31/12/2020. I jeszcze jakby sms się pojawił z nową datą...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Daty zmieniono, ale NMO i aplikacje tego nie potrafią pokazać.
Kod USSD *110*06# pokazuje 31.12.2020.
Zawsze były kłopoty z aktualizacją daty na przychodzące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Dobrze wiedzieć i znać kod.
Swoją drogą po co ktoś ma z niego korzystać skoro na nmo i w aplikacjach też ma wyswietlona kwotę? Ech... Parę osób po nowym roku się zdziwi.
To są właśnie te detale - jak mawiał klasyk.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Nie zwróciłem uwagi na termin w aplikacji mobilnej tylko w SMSie, i rzeczywiście aplikacja pokazuje złe dane. Wydawało by się że update daty ważności w systemie nie powinien być problematyczny*, kurczę, to już może najlepiej zahardkodować ten 31 grudnia i chociaż informacja będzie prawdziwa.
*a kto tam wie jaka jest architektura i zależności
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Jak to czyta jakiś pracownik Orange, to wypadałoby to zmienić, że w aplikacji mój Orange 4.15 jak ktoś ma środki na koncie promocyjnym to wyświetla się komunikat włącz skarbonkę, aby przedłużyć ich ważność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Kolejna zła wiadomość. Wersja MO 4.15 najstabilniej działa. Wyłączyłem już aktualizację i zrobiłem kopię zapasową, aby jak najdłużej ją utrzymać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Rozważmy doładowanie za 100 zł. Najpierw zniknęło 10 zł do Orange na rozmowy na konto promocyjne na 14 dni, potem zniknął bonus 10 zł na konto główne. W styczniu nastąpiła totalna dezaktywacja archiwalnej oferty Nowe Orange Go. Nie dostałem informacji sms o tym fakcie. Wraz z ofertą zniknęła usługa minuty za minuty, sms po 1 gr do Orange i 20 gr za minutę do Orange. W maju zniknęła skarbonka. A w sierpniu zniknie usługa masz za staż. Zostało tylko Orange Free z drogimi rozmowami, smsami i internetem, który wcale nie powala. Miałem 16 lat telefon na kartę w Orange. Teraz po tych 16 latach odchodzę z Orange !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
@Klausnapisał(-a)Rozważmy doładowanie za 100 zł. Najpierw zniknęło 10 zł do Orange na rozmowy na konto promocyjne na 14 dni, potem zniknął bonus 10 zł na konto główne. W styczniu nastąpiła totalna dezaktywacja archiwalnej oferty Nowe Orange Go. Nie dostałem informacji sms o tym fakcie. Wraz z ofertą zniknęła usługa minuty za minuty, sms po 1 gr do Orange i 20 gr za minutę do Orange. W maju zniknęła skarbonka. A w sierpniu zniknie usługa masz za staż. Zostało tylko Orange Free z drogimi rozmowami, smsami i internetem, który wcale nie powala. Miałem 16 lat telefon na kartę w Orange. Teraz po tych 16 latach odchodzę z Orange !!!
Opłaty w Orange Free są obecnie takie same jak w każdej taryfie. Polecamy zapoznanie się z naszą ofertą pakietów, które pozwolą obniżyć koszty:
- Rozmowy bez limitu w sieci za 9 zł miesięcznie
- SMS-y bez limitu w sieci za 6 zł miesięcznie
- Pakiet 200 minut i 200 SMS-ów do wszystkich za 14zł miesięcznie
- Za darmo w Orange czyli darmowe rozmowy i SMS-y do Orange w okresie ważńości konta głównego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
@Klaus to prawda, że w Orange na Kartę sporo fajnych usług zostało usuniętych. Konkurencja też podwyższa koszty połączeń w wersji podstawowej. Osobiście zastanawiałem się nad fioletem na kartę, ale tam BOK nie pomaga. Musi być MIX lub abo. Zostaje salon lub we własnym zakresie.
Ciekawa oferta w Orange jest FLEX, więc może warto zapoznać się z tą ofertą: