- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Wszystko drożeje ale w Nju Mobile podwyżki będą maksymalnie opóźnione,ponieważ jest submarką która powstała głównie w celu walczenia ceną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Pora odejść od tej sieci, ostatnimi czasy wszystko się pieprzy jak nie internet to coś ucinają 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
@Ultra2020 Moim zdaniem na kratę jest tylko coraz gorzej.Wystarczy sprawdzić w internecie jakie dawniej każdy klient miał różne oferty do wyboru , a co ma dzisiaj, przecież likwidacja skarbonki nie jest ostatnią likwidacją.Ja kiedyś tutaj na forum napisałem że orange na kartę , po kawałku systematycznie likwiduje wszystko co było korzystne dla każdego klienta , i czy nie miałem racji w tym temacie?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Dopóki jest sumujący się internet Orange według mnie nadal jest najkorzystniejszy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Ja sobie odpuściłem takie groszowe sprawy. Podobno poprosić o przekazanie na konto główne na infolinii lub na czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Właśnie do nich pisze, zobaczymy co oni na to.
UPDATE: środki już są na koncie głównym, saldo Skarbonki zostało usunięte. Brawo za szybką reakcje 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Też dokładnie 30 dni temu przy okazji o to poprosiłem i nie było problemów.
Tak się zastanawiam czy nadal obowiązuje termin 30 dni na rozpatrzenie reklamacji oraz zasada, że po 30 dniach przy braku odpowiedzi reklamację należy uznać za zasadną.
Przy piśmie to wiadomo ustawowo to jest zagwarantowane, a przy reklamacji złożonej na czacie składającej się z 2 punktów.
Drugi od razu pozytywnie rozpatrzony-skarbonka.
Pierwszy bez odpowiedzi - zgodnie z sugestią zawartą w reklamacji miał być przekazany wyżej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
KONIEC SKARBONKI !!!!
Dzisiaj do Skarbonki dostałem dodatkowo 4,46. Ciekawostka jest taka że w SMS mam info że środki ważne do 16.04.2021 - rozumiem że to informacja wprowadzająca w błąd?