- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 - wifi bez dostępu do internetu gdy zapora jest na poziomie wysokim lub uzytkownika
@adamtppaw podejrzewam że skoro na moim FB6 działa prawidłowo przy wyborze obojętnie którego poziomu zabezpieczeń zapory sieciowej to w Twoim jest jakieś uszkodzenie, sugeruję wymianę powinno pomóc.
PS.
Szkoda że więcej użytkowników szóstki tego nie sprawdziło, przecież na forum jest ich sporo...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 - wifi bez dostępu do internetu gdy zapora jest na poziomie wysokim lub uzytkownika
@slav72 , chciałbym się upewnić (przepraszam za łopatologię, chcę uniknąć skrótów myślowych).
1. Ustawiłeś tryb "wysoki",
2. Klinąłeś "Zapisz",
3. Wyłączyłeś WIFI w urządzeniu moblinym,
4. Włączyłeś WIFi w urządzeniu mobilny, a ono po prostu połączyło się ponownie i miało dostęp do internetu.
Dziękuję za poświęcony czas.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamtppaw dokładnie tak jak piszesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 Dzięki.
Po pracy zadzwonię na infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamtppaw dodam jeszcze że sprawdzone na trzech telefonach, laptopie, dekoderze C+.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 dzięki.
Dostałem "skierowanie" na wymianę FB6.
Technik potwierdził nasze wnioski.
Zobaczymy co będzie po wymianie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamtppaw na początku pisałem, że router felerny, obyś teraz dobry dostał 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem nowy router. Niestety działa tak jak ten poprzedni 😠.
Zgłoszę, żeby wiedzieli, że mają jakiś błąd do poprawy... w sumie nie wiem gdzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamtppawnapisał(-a)Dostałem nowy router. Niestety działa tak jak ten poprzedni 😠.
Zgłoszę, żeby wiedzieli, że mają jakiś błąd do poprawy... w sumie nie wiem gdzie.
Bardzo dziwne. Skoro innym działa a Tobie nie to nie wiem co o tym sądzić. Żadnego trybu zgłaszania błędów oprogramowaniu Operator w swojej mądrości nie przewidział. Natomiast możesz oczywiście zgłosić stosowny Pomysł na NO. Cokolwiek miałaby on zawierać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adamtppawnapisał(-a)Dostałem nowy router. Niestety działa tak jak ten poprzedni 😠.
@adamtppaw skontaktuj się z osobami z Zespołu NO na PW i wyjaśnij o co chodzi z prośbą o powiadomienie Ekspertów od FB6.
PS.
W sumie to bardzo dziwna sprawa że nadal występuje u Ciebie problem po wymianie 🤔