- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przedłużyć umowę z nowszym Funbox i on mi wystarczy abym miał lepszą prędkość?
@slav72 zrobię pomiary i dam znać 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy przedłużyć umowę z nowszym Funbox i on mi wystarczy abym miał lepszą prędkość?
@pawel22041990 z doświadczenia wiem, że fb2 może się zapiąć troszkę lepiej niż 1, ale to trzeba z menu zrzut parametrów zrobić jednego i po przełączeniu, drugiego. Dopiero wtedy coś widać. Samym speedtestem niewiele zobaczysz jeśli chodzi o synchronizację modemów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 w którym to miejscu konkretnie jest? Żeby ten zrzut zrobić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel22041990 z przeglądarki wchodzisz na 192.192.168.1.1 i wpisujesz admin jako login, a 8 pierwszych znaków z klucza WPA z naklejki modemu. W zakładce zdajęe mi się zaawansowane w parametrach DSL będą widoczne błędy i synchronizacja modemu . Obie prędkości połączenia do centrali up i down..I o to idzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel22041990 poszukaj w innej zakładce podzakladkii DSL. Tam to będzie. Dużo możliwości nie ma...
https://images.app.goo.gl/9AY4QmuVzmHK9dTa7 tak ta strona wygląda
Zakladka: wsparcie》 informacje systemowe》DSL
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 śmiej się.. ale nie ma..😂😂😂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie jest takie najistotniejsze, jest oczywiste że masz linię zapiętą na bardzo dobrych parametrach. Wielu chciałoby mieć takie na vDSL. Nie ma racjonalnych powodów, żeby po wymianie na nowszy model FB było gorzej, ale wiele lepiej też na pewno nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel22041990 wcale się nie śmieję..twierdzę, że musi przy technologii xDSL i modemie Funbox być zakładka z parametrami łącza DSL
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś