- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten "młyn" drażni bardzo. To jest rzecz, której nie da się inaczej opisać, jak tylko poglądowo.
https://www.orange.pl/omnibook/reklamacje jest konsekwencją zakładki Obsługa > Moje sprawy. Jedna z najistotniejszych bolączek.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
burebusek napisał:
Pokaż szczegółyTen "młyn" drażni bardzo. To jest rzecz, której nie da się inaczej opisać, jak tylko poglądowo.
https://www.orange.pl/omnibook/reklamacje jest konsekwencją zakładki Obsługa > Moje sprawy. Jedna z najistotniejszych bolączek.
"Najpierw - powoli - jak żółw – ociężale... " ;-)... [to z wiersza Brzechwy ]
Zmiany w całym serwisie Mój Orange są wdrażane etapami, uzupełniane, korygowane, a jak trzeba - ponownie poprawiane... Nie wszystkie na raz, ale - przyznacie - sukcesywnie poszczególne obszary (np. nowe materiały w podzakładce Moje sprawy) zaczynają "nadążać nad rzeczywistością" 😄
Teraz mamy już:
"Tak to to, tak to to, tak to to, tak to to!… " . Dzięki @Anonim, że zwróciłeś na to uwagę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@Anonim To nie jest jedyny problem, który ciebie drażni, jest wiele a może masa problemów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@Misiek62 i @Anonim, właśnie na początku listy "obecności" online widzę @PawelW. Czyta i się głowi nad problemem(ami). Ale cóż, my nie jesteśmy programistami, więc...czasami zgłaszamy sami
Druga dziwna przypadłość @PawelW to moja niby bezczynność online, jak byłem wylogowany tyleż minut. Coś mi też nie gra, bo dopiero co wszedłem. Macie nas na postronku, czy jak?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@AnonimChyba pamiętasz nasza rozmowę gdzie bylem zalogowany ale mnie nie widziałeś "pokaż więcej"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@Misiek62, ja niczego w necie nie jestem pewien. Po wpisie miałem kłopoty...ktoś trzymał i puścił.
@Anonim, teraz mogę potwierdzić, bo sam się przekonałem. To wejście jest ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@Anonim,
No to jest jakiś link działający, gdzie można składać reklamacje?
Bezpłatnego numeru chyba nie ma, bo nawet dzwoniąc z aplikacji policzyło mi za rozmowę.
Na czat trochę trudno się dostać, w godzinach kiedy mogę rozmawiać. Do salonu, to nawet
nie myślę iść, bo tam trzeba swoje odstać....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@devila, ten przycisk nie działał, ale jest bezpłatne połączenie z konsultantem z aplikacji MO z pełnego logowania. Z forum przez zakładkę Mój Orange jest dojście do reklamacji w takim zakresie, jak poniżej. Mailem na bok@orange.pl...to na razie tyle. Chyba, że zdradzisz, czego konkretnie dotyczy reklamacja, to poszukam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoś sprawę
@Anonim,
jak tam wszedłeś? Nawet nie mam takiego okna jak wkleiłeś.
Wszystko popsuło się, jak kazali mi zarejestrować się w nowym Mój Orange.
Teraz wszystko się zapętla. Najpierw każe się logować adresem mailowym, potem jak już wejdę w zakładkę: obsługa-moje sprawy-reklamacje wyskakuje okno z logowaniem gdzie prosi o starą nazwę loginu, potem kolejne okno z informacją, że jestem już zarejestrowana w nowym Mój Orange i muszę się
zalogować po nowemu.... i tak w kółko.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »