- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z ciekawości wszedłem w tę zakładkę (?-mam z pojęciami technicznymi rozterki), by poczytać regulamin usługi, jako jeden z niezbędnych elementów przed jej włączeniem , o co w tym wszystkim "biega". Zanim jednak doczytałem do końca, sesja wygasła. Na innych stronach nie ma z tym problemu, a tutaj jest. Mam jednak jeszcze pytanie związane ze zrozumieniem tej usługi dosłownie, bo wyczytałem na NO wypowiedź @Artura o niskim priorytecie tejże usługi. Czy jako abonent Orange też ponoszę comiesięczne koszty (Gold, Platinium)? Czy dotyczy tylko użytkowników na kartę?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
Koszty ponosisz jak aktywowałeś usługę w wersji płatnej. Jeśli dawno dawno temu przenosiłeś numer do Orange, możesz mieć wersję Gold za free na przenoszonym numerze.
Jeśli nic nie zlecałeś, usługa jest darmowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
@Anonim, mnie się wydaje, że opcje w multiboxie - dodatkowo płatne (gold, platinum) nie są uwarunkowane tym czy klient abonamentowy, czy kartowy 😉 chyba, że coś wymagało opłaty dla starych "planów na kartę". Wykupienie bogatszego pakietu daje dodatkowe funkcjonalności - róznice sprawdzisz na zakładce "ustawienia".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
@Piotrekk85, czyli że ta usługa dotyczy tylko usług mobilnych? Właśnie mam numer na abonament przeniesiony z T-mobile kilka lat temu i tak mi to "chodzi" po głowie, czy nie warto, skoro za free. Wczoraj ogarnąć chciałem ten temat.
@Misiek62, nie kręcą mnie rozszerzone możliwości z powodu ponoszonych dodatkowo opłat. Czy obie Wasze sugestie są zachętą do poszerzenia mojej ciekawości? Ja ogarniam strasznie powoli wszystkie dostępne możliwości, stąd te pytania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
@Anonim, jak to jest obecnie - co "dają w pakiecie" w darmowej wersji, tego Ci dokładnie nie powiem. Wiem, że kilka lat temu różniło się w zależności czy konto dla usługi mobilnej czy stacjonarnej. Kiedyś na mobilne był na miesiąc 30 darmowych SMSów i 5 MMSów. Ja na teraz korzystam głównie z dostępnej tam skrzynki poczty - w zakresie kontaktów z Orange 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
Ja w każdej z ofert w MultiBoxie mam 30 bezpłatnych smsmów i 5 mmsów 😜 Działa do dzisiaj 😜 Chociaż w Nowym Mój Orange chyba już tego nie będzie 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
Misiek62 napisał(-a):@burebusek, jak to jest obecnie - co "dają w pakiecie" w darmowej wersji, tego Ci dokładnie nie powiem. Wiem, że kilka lat temu różniło się w zależności czy konto dla usługi mobilnej czy stacjonarnej. Kiedyś na mobilne był na miesiąc 30 darmowych SMSów i 5 MMSów. Ja na teraz korzystam głównie z dostępnej tam skrzynki poczty - w zakresie kontaktów z Orange 😉
@Misiek62, no właśnie, bardziej skłaniam się ku możliwości bezpośredniego kontaktu z Orange z tej pozycji. Chyba że wymaga to konfiguracji moich kont mailowych w outlooku i gmailu z Orange. Bo na chwilę obecną mam synchronizację kont z MS i się mi to podoba. Nie ma jakiegoś konfliktu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
Dla mnie ta usługa o tyle dobra, że ma powiadomienia smsowe w wersji GOLD. Wtedy od razi coś przychodzi - przydatne na podróże w miejsca "bez-zasięgowe".
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MultiBox w sesji
@Piotrekk85, a płacisz dodatkowo za Gold? W moim przypadku, jak wejdę i włączę Gold, to będzie w wersji bezpłatnej? Regulaminowe dwie ceny sieją we mnie tę niepewność.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś