- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► W temacie doprecyzowano tytuł i etykiety - Moderator Wiktor ◄
Zastanawiam się dlaczego w aplikacji mobilnej Mój Orange w zakładce moje Uslugi-aktywne
Mam wyszczególnione raptem kilka uslug , gdzie na stronie www mój orange,w zakładce uslug etc mam ich znacznie więcej
Jak dla mnie dostęp do tego typu ustawień powinien być dostępny w aplikacji mobilnej,bo po to ona jest
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzwoniłem do Orange i odpowiedz odnośnie tego jest taka iz aplikacja moj orange działa w oparciu o stary moj orange na stronie www
Wiec wszystko w temacie,bez sensu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moj orange - więcej usług aktywnych na www niż w apce
Zależy jaki serwis masz na myśli?
Dla mnie dostęp do informacji o aktywnych uslugach w aplikacji mobilnej jak tych na stronie internetowej powinny się pokrywac
Bo w takiej sytuacji funkcjonalność aplikacji mobilnej ma ograniczone działanie i możliwości
A nie da się ukryć że wiele osób bazuje na tej aplikacji, nie mając w świadomości że na stronie internetowej jest dostęp do innych rzeczy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To oczywiste. Ale na dziś jest tak a nie inaczej że są różne serwisy. Trwają prace by to ujednolicić ale kiedy to nastąpi to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podejrzewam, że te różnice dot. naprawdę niszowych usług.
Z ciekawości sam sprawdziłem te aktywne usługi; z tym że na nrze komórkowym w abonamencie. (Bo, zdaje się, Ty @Aborows40 masz nr na kartę)... I się okazuje, że więcej mam w apce :D. A tą "nadmiarową" usługą jest... Eurotaryfa
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie zdecydowanie więcej możliwości w wyborze jak i sprawdzeniu usług. Mam na stronie internetowej
I nie okreslilbym ich niszowymi. I różnica w ilości jest spora
Odnośnie twojego pytania,to mam ofertę na kartę
I moze ty wiesz czy warto instalować aplikacje uslug google o nazwie Usługi Operatora? Co one takiego mają co może poprawić system,połączenia etc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Różnica między aplikacja mobilna a strona internetową w kontekście aktywnych uslug to 7
Nie wspomnę o innych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzwoniłem do Orange i odpowiedz odnośnie tego jest taka iz aplikacja moj orange działa w oparciu o stary moj orange na stronie www
Wiec wszystko w temacie,bez sensu