- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
To niech sobie będzie ten komunikat, ale stan konta jest równie istotny, prawda? To jest idiotyczne, że w takim układzie się nie wyświetla! Przecież to podstawowa informacja jaką chce znać posiadacz karty prepaid.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Taki układ wyświetlania, pewnie ma uzmysłowić klientowi, że jak nie będzie z numeru korzystać, to stan konta się zmniejszy.
Jak ci obecny układ w aplikacji nie pasuje, to Pomysł zrobić i poprawią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
5.49,0
Jak się okazało, dodanie karty płatniczej w aplikacji jest możliwe tylko przy opłaceniu faktury lub doładowaniu konta. Dla prepaida: Więcej - Ustawienia - Ustawienia Płatności. Tu można podejrzeć dodane karty. Komunikat o możliwości dodania karty jest taki sam dla abo i prepaidów, czyli zawiera wzmiankę o opłaceniu faktury. System pamięta kartę zapisaną do danego konta (email), czyli korzystając z aplikacji na innym urządzeniu dane karty już tam będą.
Druga sprawa - próbując wyjść z podglądu zapisanych kart wychodzimy całkowicie z aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Jest napisane ile dni do końca, na stronie jest natomiast ilość dni a w nawiasie dokładna data końca danego pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Jakieś niezapowiedziane "grzebanko" w apce, przed chwilą sprawdzałem (5:20) i komunikat o pracach serwisowych wyskoczył ☹️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@slav72 prace serwisowe zostały zaplanowane. Wczoraj wieczorem wiedzieli już o tych pracach konsultanci, że dziś w nocy grzebanko, ale brak informacji do wiadomości publicznej. Nie wiem tylko do kiedy mają potrwać, czy dziś rano zakończą, czy jutro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur jak planowe grzebanko to raczej może trwać nawet do jutra rano.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur skoro było planowane to łaskawie mogli wrzucić krótkie info jak to często robili tym bardziej że to dłuższa przerwa niż tylko nocna.
Edit.
Już działa 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
W apce powinni naprawić to jeśli chcą wysyłać powiadomienie że od 2 dni nie korzystasz z nr to niech nie przykrywają stanu konta przez to i tą informacje niech dadzą w osobnym oknie bo to jest demerwujące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Ja dowiedziałem się przypadkowo, bo do mnie zadzwonili z informacją o próbie naprawienia mojego konta. Konsultant przekazał, że dziś w nocy będzie aktualizacja i mam sprawdzić czy w końcu moje konto zacznie działać prawidłowo.