- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur nadal walczysz z tematem? Jakie wieści z frontu tego nierównego starcia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim to już zaraz będzie trzeci miesiąc. Na razie mam czekać cierpliwie i bardzo mocno przepraszają za niedogodności. Odbyłem już 132 rozmowy, nie licząc kontaktu na czacie. Podobno informatycy pracują nad problemem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
O losie🤦♂️. To jak już naprawią to chyba szampana trzeba będzie otworzyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@ketrasaArtur jesteś testerem - testują na Tobie ludzką cierpliwość 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
@Anonim @slav72 niech testują. Zostało mi jeszcze 6 numerów na tym koncie. Dwa przeniosę za około rok, pozostałe 4 będą musiały jeszcze chwilkę poczekać, ale też je przeniosę i zostawię puste konto. Wtedy mogą sobie już kombinować do woli, bo już nie będzie żadnego numeru na mnie w Orange czy to abonament, czy to karta. Wystarczy 22 lata u jednego operatora. Szampana żadnego nie będzie, bo niby za co, że znowu kilka miesięcy będzie trzeba czekać na naprawę. Dwa lata temu czekałem 8 miesięcy. Teraz już sobie odpuściłem. Jak będzie działało, to dobrze, jak nie, to i tak najciekawsze numery są już gdzie indziej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Wersja 5.51.
W aplikacji MO pojawiło się info o braku aktywności numeru prepaid i wraz z ostrzeżeniem, że po 30 dniach jej trwania będzie pobrana opłata 5 pln. Co z tym jest nie tak? Otóż, ta informacja zakrywa i blokuje pole ze stanem konta i terminem ważności. Co gorsze nie da się jej zamknąć. Co jeszcze gorsze, taka informacja może pojawić się po jednym (słownie: jednym) dniu nieaktywności.
tym samym aplikacja w której podstawową rzeczą było saldo konta została jej świadomie pozbawiona.
Na szczęście, wersja web ma jeszcze wszystkie w/w informacje dostępne. Pytanie tylko - jak długo? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Sensownie to powinien być komunikat, po tygodniu nieaktywności, okienko komunikatu do zamknięcia, teraz to wkurza mocno, na koncie 4 numery i wszędzie wisi komunikat 1 dniowy, wielkie brawa dla Orange 😐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
Starania Orange przyniosły efekt. Chcesz zobaczyć stan konta, to musisz mieć aktywny numer.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacja Mój Orange 5.x
W aplikacji nadal jest info o promocji która skończyła się 19 maja. Chodzi o promocję na podwójną ważność konta. Co prawda jest informacja że promocja jest to 19 maja jednak po co prezentować tę informację w takim razie. Wystawało mi się że jest to zautomatyzowane i nikt ręcznie tego nie ustawia że coś ma nie być już wyświetlane. 🙂