Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

numer ID Neostrady

ROZWIĄZANE
Ela12
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

numer ID Neostrady

Wooow! Ale fajnie jest się odnaleźć. @bronzub i @burebusek to to samo. A ja tak sobie od czasu do czasu myślałam, co to też z Tobą się stało. Naprawdę fajnie Cię widzieć.

Tylko nie rozumiem, czemu zmieniłeś sobie 'nicka', jeśli od lat masz taki sam numer Usługi (ID Neostrady).

A może jednak masz inny numer niż poprzednio?

Ten numer jest ważny, bo jest mi potrzebny m.in. do założenia "nowego" konta w MO. A bez tego konta nie zobaczę m.in. fakturki.

Pozdrawiam Cię serdecznie, burebusek.

Ela

bronzub

numer ID Neostrady

@Ela12 , cieszę się, że Ty się cieszysz Moje ID to mój PESEL i niezmiennie ta sama mordeczka, ze wszystkimi plusami dodatnimi i ujemnymi Zostaje Ci kontakt, bo dane z umowy w systemach mają i do "żywych" na koncie przywrócą Pozdrówka Nie wiesz, co z "wściekłą Ewką"? Na telefon przestała reagować, a po resecie do fabryki, numer wcięło, bo nie miałem na simce. 

@Ela12 , to nie dotyczy ID neo, tylko tego, co nie cofnę w czasie Jak przestaną grzebać, to dopytam o moje ID neo, bo naprawdę nie ma go w nowej umowie (aneksie). Liczę, że jest niezmienny z tego właśnie powodu

Ela12

numer ID Neostrady

@bronzub , dziwne to trochę jest, że Twój numer Usługi jest Twoim PESEL-em. Tak raczej być nie może.

Niestety, Ewy dawno tu nie widziałam - bo mnie nie było długo - i namiarów do niej nie posiadam żadnych, przykro mi. @wscieklaewka - nick jednak działa, to może tu się zgłosi kiedyś.

Ela

bronzub

numer ID Neostrady

@Ela12 , nie doczytałaś edycji posta. PESEL to moja, wapniaka, identyfikacja

Ela12

numer ID Neostrady

@bronzub , może i nie doczytałam - przykro mi. Ale Twój piękny post w tym wątku był dla mnie nawet trójznaczny: nie wiadome mi do końca było, czy chodzi Ci o Twoje ID jako PESEL czy o Twoje ID jako ID Neostrady czy o Twoje ID jako 'Moje ID' w e-PUAP nawet. Więc napisałam, jak napisałam Tobie, Bronku.

Ela

bronzub

numer ID Neostrady

@Ela12, to dla pewności, identyfikuj mnie po nicku z hamaka (w Pogaduchach, w podglądzie z przeszłości). Leniwiec ze mnie stał się okropny i z hamaka korzystam nadal poza forum Jutro zidentyfikuję swoje ID Neostrady na czacie. Zainspirowany zostałem Twoimi kłopotami. Jakoś mi to umknęło, bo trafiłem przy aneksie na bardzo kumatego konsultanta, który nie tylko bezpiecznie przeniósł mnie z OL, ale zachowałem główny numer i z nim mogłem przejść do Flexa

Ela12

numer ID Neostrady

@bronzub , jak Ciebie konsultant tylko przeniósł, to jeszcze nic strasznego - na pewno masz to samo ID-Neo. Gorzej, jak kazał Ci robić Umowę od nowa. A samo ID-Neo to możesz sobie sam obejrzeć na swoim koncie w MO - ja tego zrobić nie mogę dla nowej Umowy, mogę to zrobić jedynie dla starej Umowy z Aneksami.

bronzub

numer ID Neostrady

@Ela12, mam aneks, a na konto nie mogę wejść, bo grzebią

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

numer ID Neostrady

@Ela12  I jak udało się ustalić ID? Z tego co słyszałem, to już wszystko w systemach działa, więc...

Ela12

numer ID Neostrady

@agat13 , nie, nie udało się. A może jeszcze nie "wprowadzili" do systemu?

Ale to dziwne jest, Neostrada u mnie od kilku już dni działa bowiem na nowym Loginie, FB3, i - chyba - nowym tym ID-Neo.