- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12 podpytam, czy dostałaś już pierwszą fakturę?, bo jeśli tak to do MO możesz zarejestrować się numerem ewidencyjnym z faktury.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12napisał(-a)@agat13 , nie, nie udało się. A może jeszcze nie "wprowadzili" do systemu?
Ale to dziwne jest, Neostrada u mnie od kilku już dni działa bowiem na nowym Loginie, FB3, i - chyba - nowym tym ID-Neo.
@Ela12 , to skoro działa, to w aplikacji MO na bank jest ID Neostrady. Sprawdzałem dzisiaj u siebie i jest bez liter ID zaledwie, i aż 12 cyfr. Czyli, jak @slav72 mówił. U mnie jest ciągle ten sam ID z uwagi na aneksy. Sprawdź😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
numer ID Neostrady
@Ela12 Dwie neo FTTH nie mogą być na tym samym adresie, stąd póki nie zdejmiesz starej (systemowo), to nie zainwentaryzujesz nowej (systemowo). Stąd może konsultant widzi jeszcze stare ID, a Ty nie możesz się zalogować na nowym do MO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 , no widzisz, czyli nowy router z nowymi danymi nie powinien działać. A jednak działał i działa wciąż, hi hi hi, i nic na to nie poradzę.
Nie mogłam się zarejestrować w MO "z nowego", bo nie miałam tego "nowego" ID-Neo.
Do wszystkich tych, którzy mi tutaj próbowali pomagać:
Dzięki pewnej osobie z tego Forum udało mi się w końcu "wydobyć" jakoś ten nowy numer ID-Neo.
Dziękuję wszystkim za ich dobre chęci i pomoc.
Ela
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »