- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy z połączenien ze stronami w Niemczech
Niestety ale tak jest. Jak dostaniesz bana gdzieś (nawet niesłusznego), to Orange ma pisać reklamację/odwołanie na to w Twoim imieniu czy sam Ty?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- - problemem jest tutaj dynamicznie przydzielane przez Orange IP ponieważ w chwili obecnej ponosimy de facto zbiorową odpowiedzialność za czyjeś przewinienia. (tak w UPC miałem to samo IP przez prawie dwa lata pomimo, że nie wykupiłem u nich tej usługi).
Tak się składa, że nigdy wcześniej nie wchodziłem na stronę podaną przez @Kierus57 a jak widzę - nie jest ona dla mnie dostępna, być może z powodów przez Was opisanych (ktoś, kto był/jest klientem Orange został zbanowany w danym serwisie).
W moim odczuciu jest to problem Operatora i przyjętych przez niego rozwiązań technicznych, które utrudniają życie praworządnym i "Bogu ducha winnym" użytkownikom.
Jeśli sytuacja będzie się pogłębiać i okaże się, że ilość serwisów/usług niedostępnych dla klientów Orange będzie rosła będzie trzeba "zagłosować nogami" :).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dawno temu jak miałem BSA z multimo, to zdarzało się tak, że przydział puli adresów był tak niefortunny, że był blokowany dostęp np. do fotosika. Proste połączenie przez serwer proxy załatwiało sprawę. W odwrotną stronę to tez powinno działać.
- « Poprzedni
- Następny »