- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłączenie swiatłowodu Warszawa, ul. Mysłowicka
Konkurencyjnych firm też nie masz za wiele pod Twoim adresem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kierus57 napisał(-a):Tak jak myślałem, nikt się nie odezwał. Nawet mnie to nie za bardzo dziwi, bo potwierdza tylko to, że firma Orange generalnie ma swoich klientów głęboko w ....... . Chyba nadszedł już czas na podsumowanie 5 miesięcznych starań na uzyskanie odpowiedzi na proste pytanie. Już wkrótce.
Współczuję.
U mnie sprawa zmierza do szczęśliwego finału. Parę dni temu na słupach pojawiły się zwoje, dziś doszły skrzynki oraz byli ludzie zachęcać do podłączenia. Nie dałem się długo prosić 😉 Montaż w przyszłym tygodniu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kierus57Masz pecha do mnie dziś dzwonili w sprawie podłączenia ponieważ nie mogłem rozmawiać będą dzwonić jutro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój pech nazywa się Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 tylko on już okablowanie ma na ulicy i domek obok, trzeba tylko chęci ze strony Orange 😉 Tym bardziej że odwalił za nich brudną robotę z wywaidem środowiskowym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podejrzewam po analizie map ze stron UKE, że Orange gdzieś ma plan (odleglejszy) pociągnięcia drugiego światła od południowej strony. Więc teraz nie ma "decyzji" co do podpięcia od północy.
A polityka komunikacyjna o planach światłowodu czy logika inwestycji - to temat rzeka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ogólnie to tak i nie. Ale w następnym roku sądzę, że już będzie miał podłaczenie. To tylko kwestia czasu. A o polityce orange i ich planach to już na prawdę temat rzeka, pisałem w jakimś luźnym temacie o moim przypadku. Zaraz znajdę i dolinkuję.
@edit
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najnowsze newsy z frontu. Niespodziewanie dzisiaj ekipa Teltechu przeprowadziła kabel światłowodowy w studzience teletechnicznej ze słupa pod numeru 5 na słup pod numer 1 ( czyli do mnie), następnie dociągnięto napowietrznie do następnego słupa , zlokalizowanego Mysłowicka róg Bohomolca. Tam zainstalowano splitter. Według panów techników już w poniedziałek można zamawiać instalację światłowodu. Trzeba się spieszyć, bo kabel jest 8 włóknowy dla 8 abonentów. Oto fotka nowego splittera.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kierus57 napisał(-a):Mój pech nazywa się Orange.
@Kierus57, jak fajnie, że Twój "pech" zamienił się w światłowód Ech!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim, zbyt daleko idący optymizm jest tu niewskazany.