- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
Cześć,
Modem zapina się na połowę max prędkości. Linia nie jest zła, bo jak na 9 godzin nie ma błędów, a SNR jest na dobrym poziomie (dopuszczalny to ok. 6dB), to nie ma się do czego przyczepić. Łącze ma około 800m (szacunkowo), więc też nie ma się o co martwić, że drastycznie nam się obniży jakość (gdyby np. było na granicy zasięgu). Upload bardzo ładny (max). teraz czas na testy prędkości na kablu i na wifi.
Sam chciałbym chociaż takie łącze mieć. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
Mam pytanie bo już po 24:00 jakszybkosc wzrosła to reset sie zrobił i jak w win 10 wyszło cos z boku to mam potwierdzic na tak juz nie pamietem co tam pisało...jeszcze jedno pytanie czy jak mam w ustawieniach połącz z internetem mam wymusić IPv4 (zaznaczyc mam ) czt starczy jak tylko skasuje za loginem te IPv6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
Wymuś IPv4.Oba warianty są dobre. I skasuj i zaznacz, co Ci szkodzi? Mniej kłopotów 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
@agat13napisał(-a)Wymuś IPv4.Oba warianty są dobre. I skasuj i zaznacz, co Ci szkodzi? Mniej kłopotów 🙂
Nie potrzeba wymuszać IPV4, wystarczy z loginu wymazać IPV6, potem restart dekodera 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
jak marazie jest wszystko ok.. 2 routery były walniete moze ten drugi był dobry ale cos szybkosc miał za małą ........a techniik mówiłz ze cos w kompie bo tez tak myslałem ze nie czasem karta sieciowa ale jednak nie wina routera ...byle tak pykało
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
Fajnie że problem naprawiony, jeśli ktoś pomógł, to oznacz rozwiązanie 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
gdzie to sie zaznacza rozwiazane bo nie widze nigdzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłączanie internetu
@rakson3 jeśli chcesz, aby powiązać rozwiązanie swojej kwestii z czyimś postem zawsze możesz dodać nowy. Ja bardzo często czytam o problemie i nawet jak nie wypowiadam się (lub zgadzam z moimi bardziej doświadczonymi problemorozwiazywaczami z forum) lubię przeczytać rozwiązanie. Dla wiedzy, bo przecież ten problem może mieć inny użytkownik, a gotowe rozwiązanie czeka...
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »