- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konsekwencje ponownego przeniesienia usługi w krótkim przedziale czasu
W maju 2016 roku przenosiłem usługę neo na nowy adres (mieszkanie wynajęte). W styczniu Orange "odpaliło" mi usługę TV i internat na światełku. Niestety życie tak się poukładało, że niedługo znowu się przeprowadzamy, teraz na swoje, kilka ulic dalej, niestety bez warunków technicznych na światłowód. Czy będą z tego powodu jakieś kosztowne konsekwencje? Z tego co się orientuję, na nowym lokum może być neo na kablu pomiędzy 40 a 80 mega, czyli w grę wchodzi mogracja do miedzi Najbardziej martwi mnie brak możliwości "odpalenia" usługi multiroom, chyba ze już coś poszło do przodu w tym kierunku poza światłowodem ?!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na BOK (czat/infolinia) zlecasz przenoszenie podając nowy adres+komórkę do kontaktu (jak nie dałeś). Potem pewnie ktoś zadzwoni, że jest BMT. I możesz załatwiać zmianę usługi na VDSL. Trochę kombinowania (bo na pewno też będą inne sprzęty na nowym adresie), ale zwykle się udaje. Czas do 30 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie to mam opiekuna w OPL Toruń Chodziło mi raczej o info o ewentualnych konsekwencjach przenoszenia usługi w dość krótkim okresie (rok). Dokładne warunki techniczne bedę znał jutro po południu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Regulaminowo to średnio, jednak OPL stara podejść się bardziej pro-kliencko do sprawy. Będzie konieczność wyboru promocji aktualnej dla VDSL. Niektóre promocje łączone się odpowiednio przeliczą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim A może nasz kapitan charyzma @Artur ma, znajomość w górze leśnej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ojciec Dyrektor ma swoją TV i swoje wejścia więc nie zawracam mu głowy Do Remiego boję się pisać, ponieważ sam nakręcałem temat zaopatrzenia OH w najnowszy sprzęt do testowania a teraz sam będę zdegradowany do miedzi No cóż, życie, ale co nas nie zabije, wzmocni nas oczywiście z pomocą OH i EO ...hehe, te skróty zaczynają trącać co najmniej Enigmą
@Piotrekk85, dla mnie OPL jest zawsze pro Jestem jednym z najbardziej marudnych klientów i jak na złóść wieeeeeelu ludziom, zadowolonym z usług
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A no właśnie, @Wtorek pisał pisał, nawet formularz zgłoszenia do testów podpisany i wysłany a po testach zostały tylko dobre sny 😜 😜 Temat umarł śmiercią naturalną 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj