- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funbox 6 2Gbs maksymalna prędkość wifi
@Sonorovnapisał(-a)Tbh, SMART działa najlepiej, jak sieci Wi-Fi 2,4 GHz i 5 GHz są rozdzielone w ustawieniach, ale mają taką samą nazwę i hasło – wtedy działa, choć Orange zarzekało się, że nie powinno.
Mam takie ustawienia w moim FB 6, potwierdzam że SMART działa, co więcej potwierdzenie jest w menu konfiguracyjnym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hmmm jeszcze nie byłem dokonać wymiany dekodera i fb6 w salonie, ale rzuciło mi się w oczy, że ktoś napisał, że może mieszkam blisko lotniska... A co powiecie na combo lotnisko + wojsko kilka km od domu? 😃😃 ostatnio własnej czytałem, że może coś być nie tak jak są jakieś rady w pobliżu -.-
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xDeOxTo dlatego może SMART ciąć transmisję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xDeOxnapisał(-a)Hmmm jeszcze nie byłem dokonać wymiany dekodera i fb6 w salonie, ale rzuciło mi się w oczy, że ktoś napisał, że może mieszkam blisko lotniska... A co powiecie na combo lotnisko + wojsko kilka km od domu? 😃😃 ostatnio własnej czytałem, że może coś być nie tak jak są jakieś rady w pobliżu -.-
To właśnie może być to (wojsko i radary pogodowe). Tego nie zobaczysz w aplikacji na telefonie. Tylko kanały 36-48 są wolne od DFS ale łącznie dadzą Ci tylko 80 MHz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cóż... Złudna wymiana funbox nic nie dała... Jest tak samo, a nawet ciut gorzej 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xDeOxnapisał(-a)Cóż... Złudna wymiana funbox nic nie dała... Jest tak samo, a nawet ciut gorzej 😄
Zrób eksperyment i włóż FB6 do ekranowanego pojemnika razem z urządzeniem, które obsługuje 160 MHz. I testuj. Jeżeli otrzymałeś router z najnowszym oprogramowaniem to powinieneś odczytać szerokość kanału, tak jak pokazał @slav72 na zrzucie ekranu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 obiecuję, że to zrobię, ale na razie trwa jeszcze mój proces migracji do Orange + praca i inne obowiązki mnie pożerają 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@BORAX ok rozumiem, zatem uzbrajam się w cierpliwość i czekam...😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mi na Wifi poszło około 1,5Gbe na FB.
Na miedzi na własnym sprzęcie tyle
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja też już nie mogę się doczekać , gdy po niedzieli przyjedzie kurier dpd i przywiezie mi FB6
i szybkość zwiększą mi 2-krotnie , z 300 na 600
- « Poprzedni
- Następny »