- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak skontaktować się z Dyrekcją Orange poprzez e-maila?
Witam wszystkich.
Jeżeli ktoś zna , to bardzo proszę o informację i podanie adresu mailowego do Dyrekcji Orange w celu korespondencji , wykluczając tradycyjny adres listowo - pocztowy .
Dziękuję i pozdrawiam.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 zmartwię Cię... Nie ma adresu mailowego do dyrekcji...jedynym mailowym jest ten do Biura Prasowego
Nawet jakby był takowy to jak Sobie wyobrażasz odpowiedź Dyrekcji na konkretny problem? Zarządzają, a nie rozwiązują problemy pojedynczych klientów? Od tego jest obsługa na infolinii , czacie, czy podobno już aktywny mail do BOK-u, lub w ostateczności ścieżka oficjalnego pisma do Skierniewic
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13napisał(-a)
@jan1 zmartwię Cię... Nie ma adresu mailowego do dyrekcji...jedynym mailowym jest ten do Biura Prasowego
Nawet jakby był takowy to jak Sobie wyobrażasz odpowiedź Dyrekcji na konkretny problem? Zarządzają, a nie rozwiązują problemy pojedynczych klientów? Od tego jest obsługa na infolinii , czacie, czy podobno już aktywny mail do BOK-u, lub w ostateczności ścieżka oficjalnego pisma do Skierniewic
Mamy XXI wiek i kończący się 2024r , a tu brak kontaktu mailowego do korespondencji
A w mediach czytam , że wszystko rozwija się prężnie i idzie z postępem technicznym
Ciekawe w jakim kierunku.
Ja mając Profil Zaufany załatwiam wiele spraw przez internet w różnych urzędach, bez wychodzenia z domu .
Przez Elektroniczną Platformę Usług Administracji Publicznej (ePUAP) .
I tutaj jest odpowiedź na Twoje pytanie , jak ja to sobie wyobrażam odpowiedź Dyrekcji Orange na konkretny problem . I myślę , że nie tylko ja mam takie wyobrażenia w dzisiejszych czasach rozwijającej się technologi.
Można w XXI wieku w ten sposób komunikować się ?
Można !
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 też jestem tego zdania, ale ja tylko komentuje rzeczywistość..
Swoją drogą...wyobraź sobie te ilości maili i segregację w tych sprawach, które są wielowątkowe i sytuacja rozwija się dynamicznie..a usług wiele...tony maili i trochę osób do obsługi..hihihi....prościej to zebrać i rozwiązać w piśmie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mieszajmy różnych systemów walutowych. Email jest biegunowo odległy od ePuap.
IMHO generalnie w ramach postępu który tak ci leży na sercu komunikacja emailowa jako pozbawiona zabezpieczeń i podatna na manipulacje będzie stopniowo eliminowana. Zastąpią ją zapewne jakieś szyfrowane komunikatory, podobnie jak usenet, email odejdzie do lamusa internetu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 , masz bogactwo wyboru, tylko sobie poklikaj
Witamy na stronie Orange Polska | Orange Polska
Albo więcej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poczekaj trochę, od nowego roku e-doręczenia będą stopniowo dla różnych podmiotów - w tym biznesowych - obowiązkowe... Skoro korzystasz z E-Puap, to łatwo się na tę nową formę przełączysz... możesz już w swoim profilu założyć skrzynkę do edoręczeń.
Więcej na stronie: https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/004495
Update. Powyżej info dla przedsiębiorców. Natomiast dla obywatela informacje są tu: https://www.gov.pl/web/e-doreczenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 ja tutaj nic nie mieszam , tylko napisałem w jaki sposób w dzisiejszych czasach ja komunikuję się mailowo i załatwiam różne sprawy i tematy , z różnymi podmiotami.
Jedni dostosowują się do aktualnej sytuacji , i do klienta a inni widocznie mają z tym jakiś problem .
Pozdrawiam.
_________
* Scalenie wpisów - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 więc jeszcze jeden aspekt pod uwagę ...Max nie obsłuży maili 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam .
Ostatnio nie pozwolono mi tutaj na forum odnieść się do mojej propozycji sugesti przy zachowaniu obowiązującego tutaj regulaminu , blokując i zamykając błyskawicznie mój post w "pomysłach" z góry wykluczając jakąkolwiek dyskusję w tym temacie , a przecież samo złożenie mojego pomysłu , nie oznacza jeszcze jego wdrożenie do realizacji ! Skąd taka nadgorliwość , w mojej propozycji , (to daje do myślenia) przecież ja nie proszę o jakieś wrażliwe niedozwolone dane .
Proszę o jakieś Wasze podpowiedzi i logiczne wytłumaczenie ?
Pozdrawiam.
- « Poprzedni
- Następny »