Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jak skontaktować się z Dyrekcją Orange poprzez e-maila?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 414
  • 1558
  • 1

Witam wszystkich. 

Jeżeli ktoś zna , to bardzo   proszę o informację i  podanie adresu mailowego do Dyrekcji Orange  w celu korespondencji  , wykluczając tradycyjny adres listowo - pocztowy .

Dziękuję  i pozdrawiam. 

46 ODPOW. 46

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14308
  • 58811
  • 717

@jan1  zmartwię Cię... Nie ma adresu mailowego do dyrekcji...jedynym mailowym jest ten do Biura Prasowego 

Nawet jakby był takowy to jak Sobie wyobrażasz odpowiedź Dyrekcji na konkretny problem? Zarządzają, a nie rozwiązują problemy pojedynczych klientów? Od tego jest obsługa na infolinii , czacie, czy podobno już aktywny mail do BOK-u, lub  w ostateczności ścieżka oficjalnego pisma do Skierniewic 

• 414
  • 1558
  • 1

@agat13napisał(-a)

@jan1  zmartwię Cię... Nie ma adresu mailowego do dyrekcji...jedynym mailowym jest ten do Biura Prasowego 

Nawet jakby był takowy to jak Sobie wyobrażasz odpowiedź Dyrekcji na konkretny problem? Zarządzają, a nie rozwiązują problemy pojedynczych klientów? Od tego jest obsługa na infolinii , czacie, czy podobno już aktywny mail do BOK-u, lub  w ostateczności ścieżka oficjalnego pisma do Skierniewic 

Mamy XXI wiek i kończący się 2024r , a tu brak kontaktu mailowego  do korespondencji 

A w mediach czytam , że wszystko rozwija się prężnie i idzie z postępem  technicznym 

Ciekawe w jakim kierunku.

Ja  mając Profil  Zaufany   załatwiam wiele spraw przez internet w różnych urzędach, bez wychodzenia z domu . 

Przez  Elektroniczną Platformę Usług Administracji Publicznej  (ePUAP) .

I tutaj jest odpowiedź na Twoje pytanie , jak ja to sobie wyobrażam  odpowiedź Dyrekcji Orange  na konkretny problem . I myślę , że nie tylko ja mam takie wyobrażenia  w dzisiejszych czasach rozwijającej się technologi. 

Można w XXI wieku w ten sposób komunikować się  ?

Można !

Pozdrawiam. 

• 14308
  • 58811
  • 717

@jan1  też jestem tego zdania, ale ja tylko komentuje rzeczywistość..

Swoją drogą...wyobraź sobie te ilości maili i segregację w tych sprawach, które są wielowątkowe i sytuacja rozwija się dynamicznie..a usług wiele...tony maili i trochę osób do obsługi..hihihi....prościej to zebrać i rozwiązać w piśmie 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6456
  • 26520
  • 216

@jan1 

Nie mieszajmy różnych systemów walutowych. Email jest biegunowo odległy od ePuap.

IMHO generalnie w ramach postępu który tak ci leży na sercu komunikacja emailowa jako pozbawiona zabezpieczeń i podatna na manipulacje będzie stopniowo eliminowana. Zastąpią ją zapewne jakieś szyfrowane komunikatory, podobnie jak usenet, email odejdzie do lamusa internetu.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1677
  • 13536
  • 2

@jan1 , masz bogactwo wyboru, tylko sobie poklikaj

Witamy na stronie Orange Polska | Orange Polska

Albo więcej

Czekamy na Twój kontakt | Orange Polska

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5496
  • 18581
  • 186

Poczekaj trochę, od nowego roku e-doręczenia będą stopniowo dla różnych podmiotów - w tym biznesowych - obowiązkowe...  Skoro korzystasz z E-Puap, to łatwo się na tę nową formę przełączysz... możesz już w swoim profilu założyć skrzynkę do edoręczeń.

Więcej na stronie: https://www.biznes.gov.pl/pl/portal/004495

Update. Powyżej info dla przedsiębiorców. Natomiast dla obywatela informacje są tu: https://www.gov.pl/web/e-doreczenia

• 414
  • 1558
  • 1

@bronzub   nie wiem po co i w jakim celu podajesz mi te namiary , po co mam klikać , ale moje pytanie było całkiem inne i jednoznaczną odpowiedź napisał  tutaj na forum  @agat13  -  " że nie ma  adresu mailowego do Dyrekcji "

Jest adres , ale tradycyjną drogą listowną - pocztową. 

Pozdrawiam. 

@j131     ja tutaj nic nie mieszam , tylko  napisałem  w jaki sposób w dzisiejszych czasach ja komunikuję się mailowo i załatwiam różne  sprawy  i tematy , z różnymi podmiotami.

Jedni  dostosowują się do aktualnej sytuacji , i do klienta  a inni widocznie mają  z tym jakiś problem .

Pozdrawiam. 

_________

* Scalenie wpisów - Bartłomiej

• 14308
  • 58811
  • 717

@jan1  więc jeszcze jeden aspekt pod uwagę ...Max nie obsłuży maili 😁

• 414
  • 1558
  • 1

Witam .

Ostatnio   nie pozwolono mi tutaj na forum odnieść się do mojej propozycji  sugesti  przy zachowaniu  obowiązującego tutaj regulaminu , blokując i zamykając błyskawicznie  mój post w  "pomysłach"   z góry wykluczając  jakąkolwiek dyskusję  w tym temacie , a przecież samo złożenie mojego pomysłu , nie oznacza jeszcze jego  wdrożenie do realizacji !  Skąd taka nadgorliwość  ,  w mojej propozycji , (to daje do myślenia) przecież ja nie proszę o jakieś wrażliwe  niedozwolone dane .

Proszę o jakieś Wasze podpowiedzi i logiczne wytłumaczenie ?

Pozdrawiam.