- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć
Czy ktoś z tu obecnych gra w nową grę od EA ? Mam pytania odnośnie połączenia i dobierania rywali?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No widzisz, zgłoś to do EA na forum albo sprawdz czy nie ma tematu w/w na ich forum
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 26 internet mobilny 5g
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)
Jeśli nie możesz grać sieciowo, potrzebujesz Orange VPN jak w innych grach od EA.
Grać można ale chodzi o kwestie dobierania przeciwników , może 1 na 20 jest z Polski a reszta to niemcy,Francja,Szwecja, Włochy .... Jest wybrana opcja matchamkingu wg przybliżonej lokalizacji i nic to nie daje , w Orange na kartę nie można wykupić Orange vpn i zastanawiam się czy to w abonamencie by pomogło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napisz do supportu gry podając swój ip i może coś zmienią. Od strony Orange nic tu nie zmienisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co się spodziewasz po EA, skoro oni zawsze mają błędy w swoich produkcjach z serii FIFA/FC 😉 Nic nie zmieniają oprócz nowych transferów i brandingu i nadal są błędy (nawet ich więcej). Powodzenia w tej denerwującej grze 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange czasem prowadzi routing przez Niemcy i gra gubi lokalizację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)Orange czasem prowadzi routing przez Niemcy i gra gubi lokalizację.
Czy opcja Orange vpn tu by pomogła ??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędy ,wylewy i niedociągnięcia to wiem ale dlaczego mimo włączenia opcji przybliżonej lokalizacji wyszukuje mi graczy głównie z zagranicy ....
@deestnapisał(-a)Co się spodziewasz po EA, skoro oni zawsze mają błędy w swoich produkcjach z serii FIFA/FC 😉 Nic nie zmieniają oprócz nowych transferów i brandingu i nadal są błędy (nawet ich więcej). Powodzenia w tej denerwującej grze 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@karmelowynapisał(-a)
@atlas_cudownapisał(-a)Orange czasem prowadzi routing przez Niemcy i gra gubi lokalizację.
Czy opcja Orange vpn tu by pomogła ??
VPN mógłby pomóc ale osobiście znam tylko jeden , który propaguje prawidłowo geolokalizację. A jeżeli masz na myśli VPN od Orange to w sumie nie wiem. Nie mam z nim doświadczenia. Ten VPN od Orange działa troszkę inaczej niż klasyczny . On ma na celu uzyskania publicznego IP a nie prawidłowego routingu. Ale za 7 zł myślę że można sprawdzić...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wiesz co, najlepszym testem będzie sprawdzenie jak wygląda u innej sieci operatora. Idź kup starter w żabce, zarejestruj go i włóż do routera i sprawdź jak będzie dobierało. Jeżeli będzie dobierało tak samo jak na Orangeu - zgłoś do EA, jak nie - zgłoś do Orange (pamiętaj, że mogło to zostać zalatane, więc spróbuj jeszcze rozegrać parę gier na Orangeu)
- « Poprzedni
- Następny »