- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z działaniem TV
A ja mam taki problem jak leci na przykład jakiś program to wyświetla mi się tło z jakimś filmem jak to wyłączyć
-----------------------
Wpis wyodrębniony z tego tematu
Mikołaj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
TV Orange bez dekodera
bo to z VHS puszczają, z nagrań na kasowanych kasetach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z działaniem TV
Żeby nie wyświetlało się nic w tle trzeba wcisnąć OK na pilocie.
Tak zgaduję na podstawie wskazań mojej kryształowej kuli. Ale ona ostatnio szwankowała, dopiero co z serwisu odebrałem i może jeszcze nie być w pełni funkcjonalna. Gdybyś napisał nieco więcej o problemie to by może dało się tę moją kryształową kulę lepiej skalibrować. Byłbym wdzięczny, gdybyś się zdecydował, bo bardzo mi zależy żeby ją przywrócić do pełnej sprawności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z działaniem TV
@slawek26 najlepiej zrobić zdjęcie i tu zamieścić.. żebyśmy widzieli o co dokładnie chodzi.
Brak danych, jaką usługa, jaki dekoder i jaki TV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z działaniem TV
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z działaniem TV
Cześć @slawek26
Na jakim dekoderze i technologii SAT czy IPTV pojawia się ten problem? Czy próbowałeś z menu infolinii zresetować dekoder do ustawień fabrycznych? Aby zresetować dekoder jeśli chodzi o dekodery IWU 200 czy ICU 100 klikasz na pilocie przyciski niebieski-zółty-niebieski (D-C-D) i wchodzisz do menu infolinii, później odnajdujesz kafelek Zresetuj ustawienia, klikasz OK, dekoder zresetuje się i postępujesz zgodnie z zaleceniami na ekranie 🙂
Jesli chodzi o dekodery 4K Multi oraz 4K Stream, które są oparte na Androidzie to w czasie oglądania programu mogą pojawiać się w tle reklamy/filmy. Niestety nie da się tego wyłaczyć niestety 🙂
Znalazłem podobny problem, który był na forum NO Orange TV wylogowanie/reklama https://nasz.orange.pl/t5/Telewizja/Orange-TV-wylogowanie-reklama/td-p/433184
Daj znać czy reset ustawień dekodera pomógł? 🙂
Pozdrawiam 🙂