- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nagralem na ICU100 film. Ogladnalem kawalek ale juz nie pamietam o co chodzilo i chce od poczatku puscic. Ale nie wiem jak bo tylko takie sa wybory na ekranie:
Nie ma od poczatku...
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale zdajesz sobie sprawę że do nagrań można dostać się nie tylko przez to menu które pokazałeś?
Napisałem więcej na ten temat tutaj:
IIRC w trybie multinagrywarki powinieneś mieć dostęp do opcji o którą pytasz. Pojęcia nie mam dlaczego w menu PVR nie ma tej opcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ogladac od poczatku
@Demostenes w chmurze nagrałeś? Wróć do memu głównego i spróbuj jeszcze raz wejść do nagrywarki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ogladac od poczatku
nagane jest na dysku a juz nawet wylaczalem wszystko z pradu i dalej nie ma od poczatku dalej pamieta gdzie przerwalem ogladanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ogladac od poczatku
@Demostenes Sprawdź taki scenariusz: jak uruchomisz ten film, wciśnij ok, to dopiero w podmenu będziesz miał "zobacz od początku". Sprawdź czy zadziała u Ciebie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale zdajesz sobie sprawę że do nagrań można dostać się nie tylko przez to menu które pokazałeś?
Napisałem więcej na ten temat tutaj:
IIRC w trybie multinagrywarki powinieneś mieć dostęp do opcji o którą pytasz. Pojęcia nie mam dlaczego w menu PVR nie ma tej opcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ogladac od poczatku
Sprawdziłem, menu multinagrywarki ma taką opcję.
Jeśli tryb odtwarzania z tego menu Ci nie pasuje, to wystarczy włączyć odtwarzanie od początku na chwilę, nowe miejsce "wznawiania" zostanie zapamiętane i możesz korzystać z menu PVR. Albo spróbuj obejścia proponowanego przez @agat13, to również powinno zadziałać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ogladac od poczatku
Dziekuje oba sposoby dzialaja. Szkoda ze tak sie trzeba nagimnastykowac palcami a te juz troche sztywne klawisze takie malutkie. Ale dziekuje za pomoc.