- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odstąpienie od umowy. Chciałam je anulować. Jednak dostałam informację że jest już zaakceptowane.
# odstąpienie # urządzenie
Witam mam pytanie , odstąpiłam od e umowy i urządzenia , po 1,5 godziny oświadczyłam że nie chce odstępować , dziś odebrałam urządzenie po 4 h przyszedł sms że przyjęli moje zgłoszenie o odstąpieniu i że mam dane urządzenie zwrócić to tego i tego ( wcześniej nie było żadnego sms o zakaakceptowaniu odstąpienia )
Nie chce odstępować od umowy , czy to odpasienie cofnie nie odesłanie urządzenia ? Chce to urządzenie i ta umowę
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odstąpienie od umowy. Chciałam je anulować. Jednak dostałam informację że jest już zaakceptowane.
@xMarta31 kontakt z infolinią i wyjaśnienie sytuacji. Powinno dać się cofnąć odstąpienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jeżeli nie zwróciłabym urządzenia to odstąpienie nie wchodzi w życie ? Mam urządzenie i je spłacam - dobrze rozumiem ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xMarta31napisał(-a)Czy jeżeli nie zwróciłabym urządzenia to odstąpienie nie wchodzi w życie ? Mam urządzenie i je spłacam - dobrze rozumiem ?
Źle. Musisz skontaktować się z Orange. Tutaj nie załatwisz tej sprawy. Jeśli po prostu nie oddasz urządzenia, to narażasz się na kary.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No właśnie kontaktowałam się , i pani powiedziała dokładnie tak - że jak nie odeślę urządzenia to ta umowa jest ważna .. nie ma wtedy żadnego odstępienia ani kar …
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xMarta31 ale musi być anulowanie odstąpienia. Odstąpienie zaakceptowane, więc Twoim obowiązkiem jest odesłanie urządzenia. Żaby było prawidłowo, to trzeba anulować odstąpienie. Jak nie planujesz odstąpienia, a urządzenie nie będzie odesłane, Orange może zażądać całkowitej spłaty lub może zablokować urządzenie. Lepiej dogadać się z anulowaniem odstąpienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
rozumiem . Urządzenie zwróciłam 😉
Czy jeżeli sprawdziłam wcześniej urządzenie , tzn włączyłam je żeby sprawdzić , poniosę jakieś konsekwencje ? ( sms o zaakceptowaniu odstąpienia dostałam 4 h po sprawdzeniu urządzenia ( telefon ) )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xMarta31 z tego co wiem, to akceptowane są zwroty tylko nierozpakowanego sprzętu. Uruchomiony nie podlega zwrotom. Jeśli jeszcze włożyłaś kartę i ją aktywowałaś może być problem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i tutaj znów mam sprzeczność . Doradca mi powiedział właśnie że ludzie po 7/8 dniach oddają sprzęty z których korzystali żeby właśnie sprawdzić czy telefon im podpasuje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To nie zwrot a odstąpienie
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »