- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numery i usługi - telefon stacjonarny Orange
Dzień Dobry!
Pozwoliłem sobie przygotować zestawienie ważnych oraz informacyjnych numerów działających w usłudze telefonu stacjonarnego Orange. W załączonym pliku znajduje się również instrukcja ustawień SMS oraz przekierowań poczty głosowej. Mam nadzieję że komuś się przyda.
Pozdrawiam,
Tomek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Post został wyodrębniony z obszaru komentarzy do artykułu w Bazie Wiedzy pt. Poczta Głosowa w telefonie stacjonarnym, ponieważ porusza zbliżoną tematykę - Moderator Wiktor ◄
Używam stacjonarki u rodziców, mhm...to już jakieś 25 lat albo i dłużej 😜 Szkoda że telefonia stacjonarna została aż tak "drastycznie" wyparta przez technologię GSM. Ale....świat się zmienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Jw. ◄
Ja nadal mam telefon stacjonarny i jeszcze długo go będę miał gdyż z telefonią komórkową u mnie to totalna masakra i to u każdego operatora.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Korzystam z aktualnej taryfy - Plan na każdą kieszeń - od niecałego miesiąca i 19393 działa jak najbardziej. Wszystkie sprawy mogę załatwić pod tym numerem, łącznie z badaniem linii. Pozostałe numery z listy sprawdziłem i też działają, chociaż ceny są zaporowe - średnio powyżej 1zł. A bajki to można nawet wybierać, nie to co kiedyś że leciała jedna na okrągło 🙂
Pozdrawiam,
Tomek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozdrawiam,
Tomek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam
Ja także muszę mieć telefon stacjonarny bo zasięgu z każdego telefonu komórkowego lub smartfonu, po prostu nie ma. Akurat mi to pasuje, bo jestem miłośniczką "dawnych sprzętów", wręcz lubuję się w antykach ;-). Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@akira77 A ja tam mam i VoIP i POTS z sentymentu. A co? Kto bogatemu zabroni. Oba numery mam wpięte w centralkę abonencką (prezent od zadowolonego klienta, któremu założyłem większą) i dzwonią w całym domu. To jest super rozwiązanie gdy dzieciaki się na komórkach powieszą i dodzwonić się nie można 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »