- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat został przeniesiony z kategorii Dekodery i inne - Moderator Wiktor ◄
Wziąłem Orange Love, jako urządzenie wybrałem telewizor, minęło 15dni i nie dostałem tv za to dostałem fakturę na której mam do zapłacenia ratę za telewizor. I tu moje pytanie, czy mam płacić ratę za telewizor którego nie otrzymałem?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
Minął miesiąc a telewizora nadal nie otrzymałem, po kontakcie z BOK dowiedziałem się że ja nie kupowałem żadnego tv od Orange, ale nie przeszkadza to Orange przysłać mi faktury z dwiema ratami za tv do zapłacenia. Takich oszustów to jeszcze nie widziałem, każą mi płacić za tv którego nie otrzymałem, a według Orange nawet nie kupiłem.
Cóż, pozostało mi tylko czekać, zarejestrowali skargę i każą czekać do 30 dni na rozpatrzenie, już wiem że niesmak pozostanie na długo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
Tylko telewizor, odnoszę wrażenie że dostarczenie telewizora do klienta przerasta możliwości Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
@Daniel80Jeśli chodzi o raty to trzeba płacić tak jak abonament szkoda ze oni nie widza że masz tez na koncie TV i musiałeś pisać reklamacje w tak błahej sprawie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
mam nadzieję, że to nieporozumienie (faktura z ratą za odbiornik tv ↔ brak informacji o zamówionym sprzęcie ) zostało już wyjaśnione...
▬▬▬
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
Telewizor w końcu otrzymałem, jednak niesmak pozostanie na długo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
► Wątek (pierwotny tytuł: Brak telewizora na raty) został scalony z niniejszym tematem. Porusza bowiem tę samą problematykę - Moderator Wiktor ◄
Witam, kupiłam ponad miesiąc temu pakiet TV z telewizorem na raty i do dziś dnia nie dostarczono mi telewizora za którego już płacę raty mimo, że go nie mam, nie używam. Dwie reklamacje już złożone i dalej nie wiedzą dlaczego telewizora mi nie dostarczono. Czy to jest normalne ? Za niedługo będę mieć kolejny okres rozliczeniowy i znowu ratę mi ściągną za coś czego nie mam? 😐
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
@niesamowicieTo już kolejny przypadek z brakiem TV od Orange wiec poinformuj rzecznika Orange tutaj
- « Poprzedni
- Następny »