- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Telewizora 4 miesiac
Cztery miesiące?! Podziwiam Twoją cierpliwość. Na Twoim miejscu poszedłbym do rzecznika praw konsumenta - albo od razu poszedł do prawnika, żeby napisał ładne pismo z wezwaniem do wywiązania się z umowy i konsekwencjami niewywiązania się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Telewizora 4 miesiac
@niesamowicieZrób tak jak napisał @Janhalb nie ma co pisać kolejnych reklamacji i dreptanie do salonu tym bardziej pisać pisma do rzecznika Orange on tak samo działa jak dział reklamacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
No też nad tym myślałam szybciej ale zapewnienia że już się wszytko wyjaśni itp takie bajeczki. Poprostu tak zrobię bo to już kpiny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
@niesamowicieZabierz wszystkie odpowiedzi od Orange i idź do rzecznika praw konsumenckich a on wystosuje odpowiednie pisemko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
@niesamowicienapisał(-a)No też nad tym myślałam szybciej ale zapewnienia że już się wszytko wyjaśni itp takie bajeczki. Poprostu tak zrobię bo to już kpiny
Mam pytanie - czy Ty @niesamowicie pisałaś pod nickiem @martyna1108 ? bo już całkiem się pogubiłam - przedtem miałaś buzię ładnej dziewczynki, a teraz jesteś jakimś chłopcem z wąsem 😉
Wracając do tematu - @martyna pisała że nie płaci abonamentu za telewizor, a Ty piszesz że płacisz a telewizora brak. W głowie mej nie mieści się taki fakt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
@wscieklaewkaTo są dwie inne osoby ale @niesamowicie spłaca raty i nie otrzymała TV od 4 miesięcy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
Jestem inna osoba.. wczoraj o godz 9 zadzwoniła Pani z reklamacji że moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona i raty za sprzęt będą jako nadpłata uznane ale mnie to nie urządza bo telewizora już bym nie mogła dobrać tak więc mam wszystko anulowane i abonament z telefonu i Internetu miałam widzę że do wczoraj a dekoder oddałam... I niewiem czy teraz wogole iść przedłużyć w Orange to skoro tyle czekałam... tylko znowu niewiem czy mi czegoś nie nalicza ekstra jak nie przedłuże u nich tego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
Nogi znowu pewnie jak wezmę telewizję będę musiała za każdą rzecz aktywacje płacić heh no niewiem co zrobic
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy dostanę tv
@Anonimnapisał(-a)@wscieklaewkaTo są dwie inne osoby ale @niesamowicie spłaca raty i nie otrzymała TV od 4 miesięcy
Zrozumiałam @Anonim aczkolwiek gdyby to na mnie trafiło to nie wiem cobym w tym temacie zrobiła, bo jak można tyle miesięcy płacić za coś czego nie mam - ciężka sprawa...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś