Nie można wyświetlić tego widżeta.

Ciągła blokada konta

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3333
  • 8020
  • 150

Ciągła blokada konta

Chyba już wiem o co chodzi. Po prostu nie chcą Ci udostępnić kolejnej umowy, ponieważ minął za krótki czas i suma abonamentów może być za duża. Nie chcieli czasem kaucji w salonie?? Najlepiej zrobić zgłoszenie o udostepnienie możliwości dobrania kolejnej umowy.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32803
  • 38997
  • 1390

Ciągła blokada konta

A zdarzyło się to tylko raz czy za każdym razem w okresie kilku miesięcy/lat?

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 4
  • 0

Ciągła blokada konta

Czy suma abonamentów była za duża? No nie wiem, miałem tylko jeden mobilny i już od drugiej miałem ten problem. I od tego właśnie momentu za każdym razem jest ta blokada. Po drugiej umowie, jakieś 4 miesiące później, przenosiłem swój numer do Orange Abonament - blokada. 3 miesiące później przenosiłem numer żony do Orange - blokada. Teraz wypowiadałem umowę na mobilny - blokada.

Raz rozumiem, że może była jakaś blokada, ale umowa przeszła i kolejnym razem chyba nie powinno mieć to miejsca. Ale to się dzieje teraz za każdym razem. Ale żeby było przy rezygnacji to tego bym się nie spodziewał. 

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32803
  • 38997
  • 1390

Ciągła blokada konta

Zawsze jest to indywidualnie oceniane w aplikacji systemowej Orange.
Szkoda, że trafiasz na pracowników, którzy nie potrafią wykonać potrzebnych czynności nieco dyskretniej.

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 6
  • 4
  • 0

Ciągła blokada konta

Dostałem odpowiedź z BOK - może się komuś przyda, jeśli będą mieli podobną sytuację: 

[...]z uwagi na wielość posiadanych kontraktów podczas wprowadzania zmian na koncie niezbędna jest dodatkowa weryfikacja. Historia konta wykazuje brak odmowy jakichkolwiek działań. Operator zastrzega sobie prawo do weryfikacji uprawnień Klientów z krótkim stażem w Sieci do aktywacji kolejnych usług i do zakładania blokad w przypadku wątpliwości w trakcie takiej weryfikacji.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3333
  • 8020
  • 150

Ciągła blokada konta

Tak jak wspominałem, maja obawy jako Operator 🙂