- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągła blokada konta
Chyba już wiem o co chodzi. Po prostu nie chcą Ci udostępnić kolejnej umowy, ponieważ minął za krótki czas i suma abonamentów może być za duża. Nie chcieli czasem kaucji w salonie?? Najlepiej zrobić zgłoszenie o udostepnienie możliwości dobrania kolejnej umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągła blokada konta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągła blokada konta
Czy suma abonamentów była za duża? No nie wiem, miałem tylko jeden mobilny i już od drugiej miałem ten problem. I od tego właśnie momentu za każdym razem jest ta blokada. Po drugiej umowie, jakieś 4 miesiące później, przenosiłem swój numer do Orange Abonament - blokada. 3 miesiące później przenosiłem numer żony do Orange - blokada. Teraz wypowiadałem umowę na mobilny - blokada.
Raz rozumiem, że może była jakaś blokada, ale umowa przeszła i kolejnym razem chyba nie powinno mieć to miejsca. Ale to się dzieje teraz za każdym razem. Ale żeby było przy rezygnacji to tego bym się nie spodziewał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągła blokada konta
Szkoda, że trafiasz na pracowników, którzy nie potrafią wykonać potrzebnych czynności nieco dyskretniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągła blokada konta
Dostałem odpowiedź z BOK - może się komuś przyda, jeśli będą mieli podobną sytuację:
[...]z uwagi na wielość posiadanych kontraktów podczas wprowadzania zmian na koncie niezbędna jest dodatkowa weryfikacja. Historia konta wykazuje brak odmowy jakichkolwiek działań. Operator zastrzega sobie prawo do weryfikacji uprawnień Klientów z krótkim stażem w Sieci do aktywacji kolejnych usług i do zakładania blokad w przypadku wątpliwości w trakcie takiej weryfikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciągła blokada konta
Tak jak wspominałem, maja obawy jako Operator 🙂
- « Poprzedni
-