- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Otwieram działalność gospodarczą i chciałabym przenieść mój abonament prywatny na firmę. Jaki jest koszt? Czy jest to w ogóle możliwe przy zachowaniu aktualnej daty końca umowy czy muszę przedłużać albo podpisywać nowe zobowiązanie na kolejne dwa lata?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj w Nasz Orange, @Dru!
To jednoosobowa działalność gospodarcza? Jeśli tak, to mam dobre wiadomości: niemal od ręki dopiszemy dane Twojej firmy i znajdą się już w kolejnej fakturze. Jeśli firma jest już w bazie CEIDG to zadzwoń do nas (przez aplikację będzie za darmo), przygotuj wcześniej NIP i REGON.
Nie zmieni się czas trwania Twojej umowy, ani oferta, z której korzystasz, a dopisanie jednoosobowej działalności jest bezpłatne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witaj w Nasz Orange, @Dru!
To jednoosobowa działalność gospodarcza? Jeśli tak, to mam dobre wiadomości: niemal od ręki dopiszemy dane Twojej firmy i znajdą się już w kolejnej fakturze. Jeśli firma jest już w bazie CEIDG to zadzwoń do nas (przez aplikację będzie za darmo), przygotuj wcześniej NIP i REGON.
Nie zmieni się czas trwania Twojej umowy, ani oferta, z której korzystasz, a dopisanie jednoosobowej działalności jest bezpłatne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cesja z osoby prywatnej na firmę
A potwierdzam. Zrobiłem zmianę po zalogowaniu się do Orange Online na czacie bardzo profesjonalne podejście Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ja mam odwrotnie przepisane 2 tel.komórkowe z firmy na prywatne obiecali zniżkę ponieważ mam wszystkie usługi w orange ale dalej jest taka sama opłata.Orange Biz Krajowy.Na jaki numer dzwonić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Biz Krajowy niestety nie łączy się z indywidualnym promocjami łączonymi.
Jeśli ktoś Cię błędnie zapewnił, proponuję sprawdzić możliwości zmiany planu i/lub zgłoszenie reklamacji. Zgłoszenie możesz zarejestrować na stronie www w zakładce Mój Orange/Obsługa lub przez infolinię 510100100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo mi pomogła ta odpowiedź, dziękuję 🙂 Tak, to jest DG.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam! A jaki jest czas oczekiwania na pojawienie sie cesji na koncie biznesowym przy przeniesieniu z konta prywatnego (usługi stacjonarne tv + internet + telefon), gdyż taką czynność wykonałem w 9.11 i nadal bez zmian na obu kontach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli to mała/średnia firma, to około 30 dni. Z nowym okresem rozliczeniowym.
Oczywiście o ile nie masz usług które nie są tzw. niecedowalne i muszą być odłączone przed cesją.
Skontaktuj się z opiekunem (jeśli masz) lub z infolinią/przez Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na infolinii znów mówią, że do 7 dni kalendarzowych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka