Nie można wyświetlić tego widżeta.

Odblokowanie usług

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 0
  • 0

Odblokowanie usług

Witam ile mam jeszcze czekać na odblokowanie połączeń windykacja jakieś 3 godziny temu przywróciła mi usługe. Nadal czekam wyłączyłem i włączyłem telefon. Proszę o odpowiedź od konsultanta Orange. 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32742
  • 38513
  • 1384

Odblokowanie usług

Nie znam obecnych zasad przy spłacie ratalnej. Skarga wiele nie da. Napisz maila na windykacja@orange.com ze swoim oczekiwaniem jeśli z poziomu BOK nie było możliwości odblokowania numeru.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

24 ODPOW. 24

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32742
  • 38513
  • 1384

Odblokowanie usług

Ukryj numer.

Spróbuj ponownie uruchomić telefon. Jeśli to nie pomaga, to jak zlecałeś zdjęcie blokady?

• 12
  • 0
  • 0

Odblokowanie usług

Ok wybacz, rozmawiałem z windykacją jestem zagranicą nie mam nawet jak zadzwonić do nich. Tylko z narzeczonej telefonu. Ale już powinno dawno być ok ! Mówili że mają 24 h na to. Zawsze jest po paru godzinach. Ile można czekać zapłaciłem część bo miałem spory rachunek na prawie 2000 zł przez moją nieuwagę

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32742
  • 38513
  • 1384

Odblokowanie usług

A czy po zdjęciu blokady windykacyjnej poprosiłeś o włączenie roamingu? Bo przy dużej windykacji roaming jako usługa mógł zostać wyłączony.

Jeśli oczekujesz odpowiedzi od Orange, to trochę poczekasz. Nie ma tu natychmiastowego wsparcia ze strony Orange. Też nie uzyskasz pomocy jeśli chodzi o indywidualnym kwestie Twojego numeru.

Tu zostaje kontakt z BOK. Metody kontaktu są na stronie http://orange.pl/kontakt
O tej porze z zagranicy działa numer +48510100100 lub 0048510100100. Dostępne są z dowolnej sieci na świecie.

Ew sprawdź status numeru na mój Orange (o ile masz dostęp do niego).

• 12
  • 0
  • 0

Odblokowanie usług

Aaaa mówisz że to pomoże ?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32742
  • 38513
  • 1384

Odblokowanie usług

Kilka lat temu włączenie blokady windykacyjnej skutkowało brakiem roamingu na 4 miesiące (wcześniej tylko po wpłacie depozytu). Wiem, że to zlikwidowali.

Ale moja ciocia maju tego roku miała podobną sytuację. Ona zwykle gapa i miała blokadę za brak płatności. Potem po jej zdjęciu blokady nie uruchomił się roaming. Dopiero trzeci doradca wpadł na to że został wyłączony i po kilku minutach wrócił zasięg.

Jak masz konto na mój Orange, to tam możesz sprawdzić status roamingu.

• 12
  • 0
  • 0

Odblokowanie usług

Aaa rozumiem po północy będzie działać pewnie 😉 dziekuje za wszystko. Chce jakos sie wynagrodzic tylko jak moge

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32742
  • 38513
  • 1384

Odblokowanie usług

Jak zadziała, to zaznacz rozwiązanie. Ale daj znaćgdy będzie ok.

• 12
  • 0
  • 0

Odblokowanie usług

Lipa nadal 😞 kurde co jeszcze zrobić kolego podpowiedz

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32742
  • 38513
  • 1384

Odblokowanie usług

A masz ten roaming włączony? Ponowne uruchomienie telefonu nic nie daje?