Nie można wyświetlić tego widżeta.

AMA - Funbox 10

Zespół Nasz Orange
  • 1127
  • 8290
  • 81

AMA - Funbox 10

Cześć!😀

I mamy to! Zaczynamy od pierwszej sesji AMA w tym roku😀😊

O czym będzie AMA?

O Funboxie 10

Kiedy?

ŚRODA 26 LUTEGO W GODZ. 14:00 - 17:00

Gdzie?

Na naszym forum w tej kategorii - link będzie dostępny kilka minut przed rozpoczęciem wydarzenia.

Orange_ama_Luty (1).jpg

Nie masz konta? Nic nie szkodzi – załóż je już teraz i bądź gotowy na to wydarzenie♨️.

A jeśli Cię nie będzie lub już teraz chcesz zostawić swoje pytanie:

• skorzystaj z ankiety aktywnej do 📅‌ 26.02.2025 do godz. 16:00‌‌ - opublikujemy je anonimowo
  • lub prześlij pytanie w prywatnej wiadomości do kogoś z Zespołu Nasz Orange: @Bartłomiej, @Michał, @Wiktor, @Rafał, @Wojciech@Marek - zostanie przez nas opublikowane w Twoim imieniu.

Zapraszamy! ❤️

Poprzednie wydarzenia AMA dostępne są: w tym miejscu.

10 ODPOW. 10

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 611
  • 1179
  • 4

AMA - Funbox 10

Masakra, ograniczenie do 500 znaków. Zadam je tutaj prośba o przekazanie @Wojciech 

1. Dlaczego eksperci Orange nie udzielają się tematach gdzie aktualni użytkownicy funboxów zgłaszają problemy/bugi?

2. Dlaczego na funboxie z wifi 7 wifi jest szybkie tylko w sieci lokalnej (3Gbps wysyłania 1.6 pobierania) a do internetu jest już tylko 1.9 Gbps jak na starym?

3. Kiedy Orange zacznie poprawiać bugi w firmware Funboxa?

4. Kto wymyślił obecne zarządzanie SSID w funboxie z wifi 7 i czy można je zrobić od nowa? To co tam się dzieje jest delikatnie mówiąc nieakceptowalne.

5. Czy funbox z wifi 7 obsługuje jednocześnie kanał 320MHz w 6GHz i kanał 160 w 5GHz? Czy jest możliwe MLO i między którymi pasmami?

6. Jaką wydajność powinniśmy oczekiwać na Intelu BE200 50cm od funboxa z wifi 7?

gk2a6_0-1740383355238.png

Zespół Nasz Orange
  • 3133
  • 12648
  • 67

AMA - Funbox 10

Ankietę możesz wypełnić kilka razy. Możesz zadać pytań tyle ile chcesz. To tak dla pozostałych, którzy czytają. Za to @gk2a6 prośba o odpowiedź na moje pytanie w prywatnej wiadomości, czy chcesz, aby te pytania podczas AMA zadać.

Edycja: Ok, już otrzymałem odpowiedź. Wiem co robić. Dzięki.

• 611
  • 1179
  • 4

AMA - Funbox 10

@Wojciech  naprawdę nie dało się bardziej utrudnić zadawania pytań? Dlaczego robić to jakąś dziwną ankietą zamiast np. tutaj? Można wtedy chociażby przejrzeć pytania które zadano już dotąd i ich nie dublować...

Zespół Nasz Orange
  • 3133
  • 12648
  • 67

AMA - Funbox 10

@gk2a6, sugestie zawsze mile widziane. Nie zamykamy się na obecną formę. Są osoby, które chcą zadać pytanie anonimowo, to mogą skorzystać. Jak chcesz zadać tutaj teraz i nie masz czasu podczas AMA. Proszę bardzo 👍 Można też w prywatnej wiadomości. Jak Ci wygodnie. Chcemy, aby każdy kto chce mógł skorzystać z obecności ekspertów.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 654
  • 2776
  • 5

AMA - Funbox 10

wypełnienie ankiety trwa 3 minuty......może tak im wygodniej 🙂

• 611
  • 1179
  • 4

AMA - Funbox 10

@Wojciech  to ja mam taką szaloną sugestię żeby specyfikacja Funboxa oraz odpowiedzi ekspertów tu, w Społeczności powodowały że nie ma żadnych pytań na takim AMA...

Zespół Nasz Orange
  • 3133
  • 12648
  • 67

AMA - Funbox 10

Wtedy idea tego forum upada. Także taka sugestia na dzisiaj nie będzie zrealizowana.

• 611
  • 1179
  • 4

AMA - Funbox 10

@Wojciech To co jest ideą tego forum poza Twoją rządzą niemerytorycznego ingerowania jako moderator? Chyba dzielenie się wiedzą o produktach/usługach jak i ich ulepszanie, rozwiązywanie problemów poprzez wzajemną komunikację? Za darmo jako klienci robimy za Was robotę dzięki czemu nie trzeba dzwonić do niekompetentnych konsultantów i nie daj boże Maxa. Rozumiem że nie jesteście z tego zadowoleni i nie chcecie iść w tę stronę?

Zespół Nasz Orange
  • 3133
  • 12648
  • 67

AMA - Funbox 10

@gk2a6 idea tego forum nie jest tajemnicą i jest taka sama od początku. Znajdziesz ją w 2 miejscach:

Pracownicy - jeżeli chcą - to mogą w swoim czasie wolnym odpowiadać. Na pewno wpisy na tym forum są dla nich źródłem informacji. Jednak ostatecznie to oni sami podejmują decyzję o udzielaniu się na forum.

Powyższe mam nadzieję, że odpowiada na Twoje pierwsze pytanie zadane tutaj.