- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA - Ask Me Anything- aplikacja mój Orange
Witajcie,
Nareszcie możemy ogłosić, że ruszamy z realizacją pomysłu @Piotrekk85 , czyli sesją on-line pytań do ekspertów Orange z różnych dziedzin
Jako pierwsi z Waszymi pytaniami zmierzą się eksperci odpowiedzialni za rozwój mobilnej aplikacji Mój Orange. Start już w czwartek 4 kwietnia w godz. 12:00 – 15:00.
Ps. Szczegóły i zasady wydarzenia podamy Wam jutro 😉
[edit]: zapis tej sesji AMA można znaleźć pod linkiem https://nasz.orange.pl/t5/AMA-aplikacja-M%C3%B3j-Orange/bd-p/ama-moj-orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak się cieszę,że będę miał przyjemność porozmawiać z "Fachowcami",którzy odpowiadają za rozwój Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czas na rozwinięcie tematu i obiecane zasady:
AMA - Ask Me Anything, czyli „zapytaj mnie o cokolwiek” w naszym przypadku musimy rozwinąć o dopisek - o cokolwiek, ale z zakresu specjalności danego eksperta
Jak wspomniał @Rafał, jako pierwsi z Waszymi pytaniami zmierzą się eksperci odpowiedzialni za rozwój mobilnej aplikacji Mój Orange:
- Darek Korczykowski
- Piotrek Kwiatkowski
Otrzymają oni specjalną rangę: Ekspert AMA
Będą dostępni dla Was w czwartek 4 kwietnia w godz. 12:00 – 15:00.
Teraz kilka zasad dotyczących przebiegu samego wydarzenia:
- pytania należy zadawać w specjalnej kategorii, która będzie dostępna dla wpisów tylko w trakcie wydarzenia.
- każde pytanie to osobny temat, który zostanie zamknięty po udzieleniu odpowiedzi przez eksperta - w przypadku wątpliwości należy założyć kolejny temat
- ze względu na publiczny charakter wydarzenia eksperci będą odpowiadali tylko na pytania niewymagające weryfikacji danych na koncie klienta - indywidualne przypadki należy zgłaszać do BOK poprzez chat lub telefonicznie
- eksperci odpowiedzą na pytania wyłącznie dotyczące aplikacji mobilnej Mój Orange
- możliwość zadawania pytań zakończy się o godz. 15:00
- jeżeli będą pytania, na które podczas AMY nie zdążą odpowiedzieć nasi eksperci lub by udzielić pełnej odpowiedzi konieczna będzie konsultacja, to w ciągu kilku dni ją opublikujemy. Innymi słowy - nie zostawimy pytania bez odpowiedzi.
- mamy również przewidziane drobne upominki dla trzech użytkowników, których pytania otrzymają najwięcej polubień!
- jak zawsze trzymamy się Zasad Nasz Orange
Mamy nadzieję, że pierwsze takie wydarzenie na Nasz Orange spotka się z Waszym przychylnym odbiorem
Serdecznie zapraszamy!
Zespół Nasz Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Fantastyczny pomysł! Myślę, że to wydarzenie może być hitem na Nasz Orange i najbardziej wyczekiwaną premierą roku tej platformy 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech OKI, pomyślę co i jak, gdy ułoży mi się coś co mnie intryguje odezwę się do Ciebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gotowi na zadawanie pytań? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki Wojtkowi zadałem cztery pytania... chodziło mi coś jeszcze po głowie, ale nie miałem możliwości być on-line w czasie AMA.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdyby ktoś był zainteresowany, to sesję pytań związanych z tym wydarzeniem można podejrzeć w:
🙂