- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Starter FLEX, ile jednorazowo salon może wydać?
Orientuje się ktoś, ile jednorazowo salon Orange może wydać starterów FLEX ?? Dopytam jutro kolegów, ale może ktoś brał większą ilość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron teoretycznie nie powinno być ograniczeń, ostatnio jednak nie chcą wydawać więcej jak 4-8 sztuk lub wcale, zależy jeszcze od salonu. Najczęściej tłumaczą się dużym zainteresowaniem, więc nie mogą dużo wydać lub nie mają w ogóle. Jeszcze rok temu 20 sztuk nie było żadnym problemem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron chcesz zrobić zapas kart na jakieś testy?
W sumie ciekawe, czy jest jakiś regulamin wewnętrzny w tym zakresie. Bo obiektywny brak kart na stanie jest dla mnie rzetelnym wytłumaczeniem. Ale za tym powinna iść deklaracja podjęcia starań o pozyskanie nowej puli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron nie słyszałem o ograniczeniach, ale z logicznego punktu widzenia nie wydadzą hurtowo. Przecież nie dadzą wszystkich jednemu klientowi, bo to nie woda, z kranu nie poleci..a jak zabraknie, tracą potencjalnych klientów.. Różnie może być w różnych salonach, ale jak chcesz, wiece, zawsze można wycieczkę szlakiem salonów Orange urządzić...
Jak chcesz zrzucimy się, każdy polata, weźmie ile dają i Tobie prześle...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można też zamawiać, z dostawą przez kuriera 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 z dostawą kurierem możesz namówić jednorazowo jeden starter i to tylko przez aplikację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur to że jednorazowo jedną, to jakby oczywiste. Ale wymienić w appce, zamawiając nową można...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 ,Pytam bardziej z ciekawości, może ktoś przerabiał. Jutro dopytam kolegów na salonie.
Jak ktoś w salonie mówi, że nie ma to znaczy, że prawdopodobnie ma pod ladą, ale salony nie mają korzyści z Flexa.
Koledzy w salonie mówili, że nie ma dużego zainteresowania, bo mało znana oferta i schowana. Nawet reklam ostatnio nie ma w tv. Sprawdzałem z czasem salony z ciekawości 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ron w Siedleckich salonach ostatnio nigdy nie mieli, bo jest duże zainteresowanie i bardzo szybkobstaryery wychodzą. Ciekawe, czy je w ogóle zamawiają?
W Galeriach Warsawskich, Mokotów, Arkadia ostatnio można było dostać ostatnie dwie sztuki. Nie wysłałem syna, żeby sprawdził, czy po mnie by dostał, czy nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawe czy tak duże zainteresowania czy tylko tak mówią. No ok u mnie na terenie inna sytuacja.
Starterów na kartę bardzo dużo.
- « Poprzedni
- Następny »