- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Funkcja VoIP w modemie FunBox?
Ja i tak tych 300 Mbps nie potrzebuję, ale praktycznie żaden operator w tej chwili nie oferuje nic wolniejszego 🙂. 20-30 Mbps by mi w zupełności wystarczyło (w tej chwili mam 25), a 50 to już z nadmiarem. Więc tak czy tak będę płacił za coś, z czego nie będę korzystał 🙂.
W ogóle nie wiem do czego można wykorzystać taką przepustowość, jakby to było łącze symetryczne (czyli uploadu też 300 Mbps) to powiedzmy że mogłoby się przydać jakby ktoś chciał postawić w domu serwer. Ale 300 Mbps downloadu to jest dla mnie overkill - nie ma do czego tego użyć...
A co WiFi... ja je traktuję jako zło konieczne dla urządzeń których nie da się prosto podłączyć po kablu (czyli np. tablet, smartfon). Wystarczy że działa, już mniejsza o prędkość 😉. Jeżeli można coś podłączyć po kablu, to zawsze preferuję kabel.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange oferuje w ramach FTTH dla prywatnych klientów wyłącznie łącza asymetryczne (od 300/50 do 2000/600). Do czego mogą się przydać takie przepustowości? Zapytam inaczej: a do czego nie mogą?
Zrobisz oczywiście jak będziesz uważał, nikt Cię na siłę nie będzie uszczęśliwiał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@raj uzyskałeś już sporo informacji na temat usług i ich konfiguracji. Zachęcam Cię do kontaktu z naszym doradcą sprzedażowym. On także odpowie na Twoje pytanie, doradzi, a jak będziesz zdecydowany - sfinalizuje zamówienie.
Żeby zamówić rozmowę kliknij Wyświetl szczegóły: Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange ma w ofercie (tylko w wybranych większych salonach) ofertę światłowód + telefon voip. Ale jak chcesz własny router, to może być cięzko konfigurować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1