- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć wszystkim. Na dniach będę mieć dostęp do światłowodu budowanego z jakiegoś ogólnopolskiego programu. Zastanawiam się nad samym internetem od Orange (tzn. mam już 2 komórki, ale nie chcę telewizji). Czy w takim przypadku muszę liczyć się z opłatą nazwaną jako „aktywacyjna”, czy może jest jakiś sposób, żeby tego uniknąć? Ofertę sprawdzam na internecie i te 6 dych widzę w podsumowaniu opłat.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata aktywacyjna do światłowodu w mojej sytuacji?
@Oguben zapraszam do kontaktu, możesz zapytać o szczegóły doradcę, zamawiając rozmowę: Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuje za odpowiedzi. Popytam jeszcze i tego doradcę skoro jest taka możliwość.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Oguben opcji niewiele, więc możesz sprawdzić na czacie czy infolinii i zweryfikować w salonie..czasem negocjacje zaskakują. Nie wszyscy handlowcy mają takie same uprawnienia do upustów i bonusów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć@Oguben
zamów rozmowę z doradcą tak jak pisze @Rafał może uda się coś wynegocjować w tym temacie. @Oguben proponuję Ci połączyć Orange Światłowód z abonamentem komórkowym czyli pakiet Orange Love Mini (więcej informacji w linku https://www.orange.pl/pakiety/love) i wtedy za drugi abonament komórkowy będziesz miał 20 zł rabatu tak jak wspomniał @Arti_Kn_Pl
Wspomnę też o @Kimiriko która bardzo dobrze zna tematykę ofert. Może coś Ci doradzi 🙂
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Musisz uderzyć żeby ktoś konkretnie uderzył jakie są teraz możliwości rabatu na wybraną usługę. Czasem jest opcja rabatu na akywkę.W zależności od oferty i dostępności. Pamiętaj, że Orange ma teraz dopłatę za dzierżawę sprzętu oraz opłatę jeśli to jest usługą na łączach innego dostawcy. Tego się obejść nie da. Jeśli to domek jednorodzinny to można próbować ugrać anulowanie tej dopłaty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U konkurencji podłączenie domków na BSA od Orange to 259 zł na start. Także sama aktywacja bezpośrednio w Orange nie wydaje się duża.